Hej dziewczyny
Za kilka dni czeka mnie pierwsza wizyta w Zgierzu i kompletnie nie wiem co zabrać. Wiem, ze wiele razy pisałyście o tym, ale ja nie mogę nic znaleźć.
Głównie chodzi mi o telefon. Słyszałam, ze wszystko co zabiorę do izolatki zostaje wyrzucone. A jak jest z telefonem i ładowarka? Poradzicie
Pozdrawiam
Magows, ja była w Warszawie ale myślę że jest podobnie - tel można było mieć i ładowarkę i to tylko można było zabrać z izolatki, cała reszta do wyrzucenia, ręczniki odzież, gumy do żucia, cytryna , woda - to musisz mieć ale jednocześnie to tracisz wiec wybierz takie, czego nie będzie Ci szkoda. Ja miałam telewizor i radio, były tam również książki zostawione przez poprzednich pacjentów. Miałam też swoje gazety, krzyżówki. Nie taki diabeł straszny...Powodzenia, pozdrawiam, wszystkiego dobrego:)
Drogie Panie (i drodzy Panowie), wiem że wśród nas są szczęśliwi Rodzice, których ciąża przebiegała albo po leczeniu raka tarczycy, albo Panie w ciąży dowiedziały się, że dotknęła je choroba. Bardzo przydałby mi się dobry ginekolog, a najlepiej - ginekolog-endokrynolog (?) który miałby doświadczenie z prowadzeniem ciąży pacjentek po raku tarczycy -najlepiej w Warszawie. Będę wdzięczna za każdą pomoc, nie ukrywam że to dość pilne :)
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i mało stresów.
Anabel mi nic lekarz nie mówił o rtg, a tsh mam zrobić przed wizyta u endo czyli za Ok 2 miesiące. Moje tsh po odstawieniu letroxu 40, ale całkiem dobrze to zniosłam. Niestety w miesiąc przytyłam 5kg, mam nadzieje, ze uda mi się to zgubić.
Mam pytanie odnoście siłowni i sauny. Ile muszę odczekać po jodowaniu? I jak to jest z zabiegami na twarz u kosmetyczki? Muszę zrobić porządek z moja twarzą 😉