Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Witam,
ona dziś i u mnie pogoda pod przysłowiowym burkiem, brrrr.
Bania ja zaglądam codziennie ale 1.nie mam jakoś weny do pisania, 2. mój syn jak tylko widzi że zasiadam do komutera to zaraz mi się do klawiatury dobiera ;o)
-
Witam
Pewnie przez ten długi weekend taka pustka.
ona u nas wcale nie cieplej.Mieszkam nad morzem i weekend wcale nie był rewelacyjny jeśli chodzi o pogodę.
Cała Polska była słoneczna z wysokimi temp.a nad morzem chłodno.
Wprawdzie na dworze można było posiedzieć ale opatulonym w ciepłe ubranie.
Pozdrawiam Was
-
dzieki :* :)
mowisz zebysmy pisaly wiec pisze :)
u mnie wszystko po staremu :) pogoda do dupy :/ 11 stopni :/
nie ma co robic w taka pogode - chodze tylko z psem do parku :)
a co tam u Ciebie ?
i gdzie jest reszta ? kina co u Ciebie ?
-
co to znowu was wywialo mimo wszystko pozdrawiam serdecznie buziaczki i piszcie
ONA dla ciebie całuski i serdeczności bo widzę że tylko ty tu zaglądasz
-
-
Miłego dnia perełki pozdrawiam
-
Widzę że wołanie poskutkowało i zaraz się znalazłyście cieszę się że miło spędzacie czas ja też mieszkam w pięknej okolicy mam jezioro prawie w centrum miasteczka a z okna widok na park ze starymi drzewami i też często nie ma mnie w domu spacerki sobie urządzam a że miło jest to nie chce się w domu siedzieć pozdrawiam i miło spędzonego czasu życzę
-
kurcze chce cos napisac na stronie glowniej ale mi nie wyswietla :/ pisalam juz dwa razy i nic :/ moze jakis error
:/
-
-
Ona,
to przy okazji wizyty w Polsce zapraszam do Łodzi :o)