Chyba tak. Ale jakos tak żyłam w przekonaniu ze tylko 30 dni. Ale właśnie te kolejki i zapisy. Muszę chyba podzwonic po poradniach bo mogę sie zdziwic co do terminów. Najgorsze ze nie mam bladego pojęcia gdzie się udać. U mnie nie znam dobrego chirurga - fakt mała rzecz do usunięcia ale miejsce widoczne chce dobrze ;-) Chyba udam się do WIM w Wawie ale tam to na pewno kolejki. :-(
No i dziś mały szok. Zadzwoniłam do szpitala gdzie się leczę i okazuje się ze usunąć znamię na uchu może tylko chirurg plastyk bo ogólni chirurdzy się tego nie podejmą. A termin do plastyka czerwiec 2019 rok ups. Szukam gdzie indziej. Kurde masakra. A dermatolog stwierdziła dwa szwy i po temacie hmmm. Ech zawsze cos pod górkę:-(
Anabele
Jestem 2,5 roku od diagnozy w tym czasie jeden jod leczniczy i dwie diagnostyki. Jak sie nic nie zmieni to kolejna diagnostyka w grudniu 2018, kolejna za 3 a kolejna za 5 lat. Ale byłam na jodzie z dziewczyna co w ciągu 5 lat.3 lecznicze i dwie diagnostyki. Wszystko zależy niestety od przypadku.