Rak tarczycy

14 lat temu
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu. Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
13025 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    ja z domu juz drugi dzien nie wychodze ! (naszczesnie mam wolne) :)
    kasia
    tak jak mowisz u mnie wilgoc dzisiaj wynosi 90 % zeby nie to - to by bylo fajnie :) a tak to masakra :/

dla mnie idealna temeratuta to 25 stopni :) i oczywiscie jak nie ma wilgoci :)
  • 12 lat temu
    Agasia,
    a ja lubię 18 st. ale jak jest słonecznie a nie ściana deszczu. Minusowa temperatura, maks. do -5 i ze śniegiem.

Ona,
    masakra jak dla mnie 37st. i pewnie jeszcze wysoka wilgotność to masz jak w tropikach ;o)
  • 12 lat temu
    Nawet się nie obejrzymy jak będzie temperatura minusowa.
    Cieszmy się zatem tym ciepłem puki jest.
    Ona 25
    Co innego u Ciebie .Masz więcej tego ciepła w roku jak my w Europie.
    A ja bym chętnie się zamieniła.Jestem z natury ciepłolubna.
    Pozdrawiam Was.
    U mnie brrrr zimnica tylko 18 stopni.
  • 12 lat temu
    wiesz co lubie ciepelko i to bardzo ale 37 stopni to juz przesada :/ patrzylam na pogode i o godzinie 15 ma byc 40 s :/
  • 12 lat temu
    A ja ci troche zazdroszcze, chociaz po chemii upaly to slaby pomysl wiec powinnam sie cieszyc, ze jutro bedzie 17
  • 12 lat temu
    rybenka

jak ja nie lubie deszczu hehe moje wlosy wygladaja wtedy jak u czarownicy (mam ciezko ukladajace sie wlosy takie sianowate hihi)
    no ale mysle ze 24 stopnie i deszcz jest 100 razy lepsze niz te cholerne 37 i na dodatek tu gdzie mieszkam jest wilgotny klimat ! TRAGEDIA NORMALNIE !! cala sie kleje :/

• 12 lat temu
    To zapraszam do Belgii, dzis byl szczyt lata, 24 stopnie, od jutr ochlodzenie a deszcz juz pada
  • 12 lat temu
    bania
    napewno Twoja sennosc minie :)

co do milego spedzania czasu to u mnie juz trzeci dzien jest 37 stopni !!!! :/ i nie mozna nosa z domu wychylic !
  • 12 lat temu
    Witam
    Ona ja śpię teraz i w nocy i w dzień ciągle mi malo snu ale tak jak piszecie widocznie tak musi być co prawda dalej nie bardzo moge jeść ale codziennie jest już trochę lepiej w końcu będzie kiedyś dobrze
    Kochane miło spędzajcie czas pozdrawiam
  • 12 lat temu
    bania
    w nocy tez nie masz prpblemu ze spaniem ? ja jak spalam w dzien to w nocy lerzalam :/
    Twoj organizm potrzebuje teraz snu wiec nie zaluj sobie :) :)

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat