Rak tarczycy

14 lat temu
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu. Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
13066 odpowiedzi:
  • 12 lat temu
    czesc dziewczyny. siedze dzis w domu, nie lubie tego, za duzo sie mysli. moja siostra poszla dzis do szpitala, maja jej robic bronchoskopie. wspolczuje jej...hmmm
  • 12 lat temu
    jorkga
    będzie dobrze zTwoją siostrą a Ty koniecznie znajdź sobie jakieś miłe nie męczące zajęcie choć siedzenie w domu samemu tez ma swój urok i człowiek nic nie musi wiem bo ostatnimi czasy to ja zawsze siedzę sobie sama w ciszy i spokoju choć wk mnie to że codziennie jakieś licho budzi mnie ok 4 rano i za nic nie daje spać próbowałam już chyba wszystkiego i skoro nic nie pomaga to sama wynajduje sobie jakąś miłą pracę lub zajęcie
    Kochani pozdrawiam serdecznie miło spedzajcie czas uśmiechu i słonka życzę Wszystkim
  • 12 lat temu
    bania
    wow widze ze naprawde spac nie mozesz :/ ja czasami jak sie budze to leze z zamknietymi oczami tyle czasu az zasne znowu :)
    u mnie godzina 23:26 i dopiero klade sie spac :)
  • 12 lat temu
    Ona też tak próbowałam i nie pomaga niestety więc wynajduję sobie zajęcia i Tobie dobrej nocki i słodkich snów
  • 12 lat temu
    kochana a co jest przyczyna tego ze spac nie mozesz ? czy nawet nie wiesz czemu tak jest ?
  • 12 lat temu
    To moja bezsennoś to ma najprawdopodobniej coś wspólnego z poziomem hormonów a teraz jak odstawiłam hormonki to niby trochę lepiej ale dalej szału nie ma zresztą jak już wcześniej pisałam ja mam dziwny organizm który nigdy nie działa jak chcą np lekarze tylko tak jak jemu wygodnie pozdrawiam serdecznie
  • 12 lat temu
    WITAM WSZYSTKIM DZIECIOM TYM MAŁYM I WIĘKSZYM SPEŁNIENIA MARZEŃ Z OKAZJI DNIA DZIECKA
    POZDRAWIAM SŁONKA I USMIECHU ŻYCZE MIŁEJ ZABAWY
  • 12 lat temu
    Bania,
    dzięki i wzajemnie :O))
    Miłego dnia.
  • 12 lat temu
    :) ja rowniez dziekuje, i zycze kazdej i kazdemu z nas spelnienia najskrytszych DZIECIĘCYCH marzen... ;)
  • 12 lat temu
    hihi a ja zapomnalam ze dzisiaj jest w polsce dzien dziecka :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) wkoncu jak to moja mama mowi do konca zycia jest sie kogos dzieckiem :)

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat