Mona dziękuje, kciuki na pewno sie przydadzą. Przyznaje, mam stresa... Nie odstawiałam hormonów wiec jod dopiero w piatek, a do domu we wtorek. W Krakowie jest ten minus ze dodatkowo w czwartek muszę przyjechać na scyntygrafie bo nie robią od razu.
A Twoje samopoczucie jak?
Kitek powodzenia jutro😉 trzymaj się cieplutko😉 będzie dobrze. Głowa do góry😊 daj znać jak będziesz juz po. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za dobre wyniki. Myślami jestem z Toba🙂
Jod podają Ci już jutro, czy najpierw przez 2 dni zastrzyk? Z tego co pamiętam, to nie odstawialas hormonów wiec pewnie jod dopiero w piątek, a w poniedziałek do domu😉
Dzięki za odpowiedź dziewczyny, to dość długo czekałyście. Ja bede miała podawany jod prawdopodobnie w Warszawie, może tam są krótsze terminy ;) Dużo zdrowia dla wszystkich!
Ja na jod czekałam 7 miesięcy. W Gliwicach byłam też operowana ;)
Kitek po dwóch tygodniach można Pinkbow ja czekam na jod w Gliwicach 4 miesiące. U mnie konieczna była kolejna operacja i ponownym jod
Dziewczyny mam pytanie, czy po jodzie, po tych 2 tyg kwarantanny można normalnie przebywać z dziecmi, przytulać je, spac w tym samym pokoju?
Tenia to prawie się minęłyśmy, ja miałam aż 27 numerek a Pan doktor to chyba wszystkim mówi to samo🙂 PIĘKNIE do zobaczenia za rok😁
Ile się czeka orientacyjnie na jod po operacji tarczycy w Gliwicach?
Kitek wiem że rozłąka z dziećmi nie jest fajna, ale zleci i bedzie dobrze.
Ja dzisiaj byłam w Gliwicach przyjechałam po 7 a po 10 juz wyszłam z instytutu. Niestety była awaria w laboratorium i nie mam wyników z krwi. USG było piękne jak sam pan doktor stwierdził wiec kolejna wizyta w listopadzie 2018 roku. 😊