Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Witajcie
życzę Wszystkim duuuużo słońca i miłego weekendu.jesteśmy super silne i super silni...pozdrawiam
-
bania1 Tobie również dużo dobrej energii pozdrowienia
-
basiunia7
W Gliwicach wygląda to tak idziesz do lekarza robi Ci usg tarczycy i idziesz pobrać krew i jeżeli coś będzie nie tak wyniki wyślą do domu, a jeszcze Ci lekarz ustala następną wizytę Pozdrawiam
-
Hej Dziewczyny mam jeszcze pytanie mam teraz badania ambulatoryjne czy coś takiego co to jest ? jakis wywiad z lekarzem?
-
Życzę Wszystkim powodzenia i pozytywnego myślenia trzymam kciuki żeby wszystko Wam sie udało jak najlepiej
Miłego dnia całej gromadce pozdrawiam serdecznie
-
No, Fasola to teraz sie wyprzytulasz z nimi!!!
-
-
Ja wróciłam dziś do moich Chłopaków :))
I tak minęły 23 dni. Daliśmy radę.
Mój synek powiedział: "Jak ja się ciesie, że jóciłaś ze śpitala i juś jesteś zdlowa !! "
Pozdrawiam wszystkich :))
-
maximos
operacja w leczenui tego raka jest najgorsza - potem juz z gorki :) jod to nic strasznego :) tylko ta kwarantanna troche meczy
matti
bedzie dobrze :)
-
Maja,
może teraz masz mieć takie niskie tsh przez wznowę i ponowne leczenia. Jeśli dobrze się czujesz przy takim tsh to bym się nie zamartwiała. Ja przy niskim tsh lecę z wagi ale w ekspresowym tempie i mam kołatanie serce.