Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Dziękuje wszystkim za słowa otuchy.Fajnie że jest to forum i że wy jesteście buziaki
-
Witajcie Ona jak mozesz to daj znać dziewczyno co u ciebie oglądałam fotki w telewizjj pokazywali ten kataklizm co was nawiedził no ciary po plecach ida na sam widok mam nadzieje że jestes cała i zdrowa pozdrawiam serdecznie
-
Mini
Trzeba się przekonać na własnej skórze, że to "nic takiego" i że szybko dochodzi się do siebie., Dobrych wyników i dużo zdrówka.
Ona25
Trzymam kciuki żeby Was tam nie zalało, nie zdmuchnęło i w ogóle żeby wszystko było ok.
-
-
-
ONA trzymam kciuki żeby nic ci sie nie stało i żeby straty były jak najmniejsze
MINI super że u ciebie wszystko dobrze i tak ma byc
pozdrawiam wszystkich serdecznie
-
Witam jestem już po .rzeczywiście strach ma wielkie oczy.czuje się dobrze trochę boli tak jak gardło tylko bardziej.wstalam już i byłam siusu pozdrawiam
-
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15046594,kat,1356,title,USA-przygotowuja-sie-do-huraganu-Sandy,galeria.html
ja pierdziele zaczynam sie bac :/
-
kurde wlasnie mowili ze nie zyje juz 70 osob :( a on jeszcze nie zszedl na ziemie - kurde jutro caly dzien bedzie w domu - u mnie ma sie zaczac wszystko dzisiaj w nocy - wiatr 140 k/h troche sie boje :/
-
U mnie zimy ciąg dalszy i dziś w dzień było -2st.
Ona,
mam nadzieję że zniszczenia będą jak najmniejsze i ludziom nic się nie stanie.