Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Dziewczyny co dobrego u Was ? :)))
Jesień u mnie jakaś taka brzydka, zamglona i mokra ;/// po 15tej już robi się szaro.
Gardło bolało mnie trochę po gastroskopii od tej rury zapewne ale dziś już ok.
Leci dzień za dniem. Mój Syn w ciągu miesiąca będzie miał Mikołaja, Gwiazdora, urodziny i imieniny dlatego codziennie aktualizuje sobie listę prezentów i gości.
Ja trochę osiadłam w domu przez to przeziębienia Małego, Serwuję mu codziennie domowe przedszkole i jak mąż wraca z pracy to już nie chce mi się nigdzie wychodzić, zwłaszcza że za oknem ciemno. Tylko na Bowena obowiązkowo jeżdżę raz w tygodniu wieczorkiem, bo to dobrze działa mi na ciało i głowę ;)
Słońca życzę ;)))
P.S. Wróciłam do wagi sprzed odstawienia hormonów przed jodem więc wszystko gra :))
-
Jak byś pomógł, gdybyś wiedział że lekarstwo jest na wyciągnięcie ręki ?
-
odezwij sie jak wrocisz :)
-
Dzięki ona buziaki pozdrawiam
-
maja
trzymam kciuki :) bedzie dobrze :)
-
bania
pewnie ze przezyjesz I jestem pewna ze czas minie bardzo szybko :) I jestem pewna ze wyniki tez beda idealne :)
-
Ona
Ja jestem ok 3 lata po diagnozie a w szpitalu musze byc bo mam go oddalonego od mojego miejsca zamieszkania ok 500 km ale z tego co sie orientuję to w Polsce chyba trzeba być w szpitalu choc może się mylę nic to przeżyję nie mam innego wyjścia
Pozdrawiam serdecznie
-
maximus
super ze wszystko u Ciebie ok :) zobaczysz juz tak zostanie :)
-
Witam Was
Dawno zaglądałem na forum ale jakoś czasu nie było ;)
Odebrałem dzisiaj wynik TK szyi i kl.piersiowej w Gliwicach.Jak na razie wszystko w porządku.Kamień spadł mi z serca poczułem ulgę.Następne jodowanie w kwietniu.
Pozdrawiam ;)
-
fasola
ja mam 10 to zaraz po Tobie :)