Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
hej Tesia
Trzymam kciuki za dobre wyniki!
Ja nie znosiłam tego użalania, za to humor ratował mi życie
jest w sieci troche blogów któe uśmiechają chorych na raka, ja uwielbiam poczucie humoru Anuka
http://bu-rak.blogspot.lu/
tam też można się wygadać w komentarzach
a spałąś troszkę?
-
Patka, no, co Ty!
Przecież wyzdrowiałas!!
A ja też się strasznie źle czuje przed badaniami, mam wrażenie, ze przerzuty mam wszędzie!
A nawet jak nie mam badań to każda rzecz nietypowa kazę mi mysleć, że rak wraca
ale tyle lat i nie wraca
bądź dobrej mysli, a jak masz doła to tu pisz
serducha posyłam!
-
Staram się kochana Patko:)
Sama mam teraz zapasy dobrej energii to mam się czym dzielić:)
a gorsze chwile miewa każdy
ściskam kochana i nie wsłuchuj się w siebie
Buziaki
-
ja też tak miałam
na szczęście czas pomaga
I Tobie też kochana:**
-
Serdecznie dziękuję za info.
Byłam u tego lekarza. ..zbył mnie. No cóż ...przy wznowie jest się pacjentem 2 kategorii. ...bez szans na wyleczenie.
Pozdrawiam cieplutko. ...
-
aga861 ..Byłam u tego lekarza przed operacją. Wizyta trwała ok.5 min.koszt 250 zł.i zlecone badania w tej placówce za kolejne 200zł i kolejna wizyta 250 zł .Nie było mnie stać.
Zarabiam 1600 zł. Jestem sama. Córka na studiach. ..opłaty. ..
W kwestii Twojego Taty ....czy miał Hipec ?
Poczytaj o tej metodzie ...prof.Spiewankiewicz w W-wie i także Lublin. ..ten profesor.
-
aga861. .." leczę " się w COZL ...za każdym razem inny lekarz. Wiem że nie mam na co liczyć. Prawda jest okrutna.
-
anga nie miał ,chodził na radio i chemioterapie w COZL i do tego prof miał teraz iść na operację , ale zrezygnował
-
Chyba dobrze zdecydował .Gdzieś kiedyś czytałam w necie. ..gdzieś na Pomorzu. ..Szczecin. Gdańsk. ....robią takie operacje ...bez stomii. Jak znajdę dam znać.
Pozdrawiam. ..
.
-
agi861 skąd jesteś?
Ja jestem z Krasnika.