Rak piersi

14 lat temu
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
3342 odpowiedzi:
  • 13 lat temu
    Ja tez nie mieszkam w Polsce, ale w sumie widze, ze w pazdzierniku np bardzo duzo sie mowi o raku piersi w Polsce tez, i chyba to mialo realny wplyw na moje zdrowie, a moze i zycie, bo ja sobie znalazlam we wrzesniu cos w piersi i w pazdzierniku poszlam do lekarza, bo pazdziernik uczula na wszystko co sie znajduje w piersiach!
    Czyli te akcje nie sa bez znaczenia, a kiedys tak myslalam!!
  • 13 lat temu
    rybenka co do medycyny moja lekarz powiedziala mi ze raka piersi lecza teraz zupelnie inaczej niz pare lat temu. ze leki sa duzoooooo skuteczniejsze :)
    ja jestem po innym raku ale lekarz chciala mi o tym powiedziec :)

znam kobiete po raku piersi bardzooooo zaawansowanym (zachorowala 4 lata temu) dzisiaj jest zdrowa :)

pozdrawiam :)

• 13 lat temu
    rybenka
    szkoda ze w polsce nie ma takiego chodu 3- diowego :) tutaj takie cos odbywa sie co roku- wtedy cala ameryka chodzi ubrana na rozowo :)
    mowie Wam cos pieknego :)
  • 13 lat temu
    piekne video, Ona,
    trzeba przyznac, ze medycyna idzie na przod i coraz lepiej leczy sie nowotwory, moj do niedawna byl najgorzej rokujacym z rakow piersi a teraz, tam ta daam, mamy herceptyne i mam nadzieje zyc do 80tki.
  • 13 lat temu
    http://www.youtube.com/watch?v=WxIt70j_SPk&feature=related

to jest moja ulubiona piosenka stworzona na 3 dni walki z rakiem (co roku w stanach odbywa sie 3 dniowy chod gdzie ludzie po raku robia zbiorka pieniedzy na to zeby znalezli lek raka piersi :)
    wszyscy Ci ludzie na tym filmiku co mowia sa prawdziwi - sa na nim nawet slawni ludzie ktorzy wygrali z rakiem piersi :) niektorzy sa po nim 17 lat :)
  • 13 lat temu
    toja
    przeczytalam to co napisalas i powiem Ci ze rak piersi u mezczyzn to rzadkosc ale znam taki przypadek - 18 lat temu pewny pan zachorowal na raka piersi dzisiaj jest zdrowy :) i ma sie swietnie (teraz to juz starszy pan)
    pare lat pozniej jego corka zachorowala na raka piersi :/ i teraz tez jest juz zdrowa. nie sa to polacy (amerykanie) i nawet jest o nich filmik na internecie (na stronce o walce z rakiem piersi)
  • 13 lat temu
    Fakt, latwo by sie malowalo....
  • 13 lat temu
    Ja mam jeszcze jeden :) FLAGA BIAŁO CZERWONA NA ŁYSEJ PALE NA EURO 2012 :))))
  • 13 lat temu
    I to lubie, poczucie humoru przede wszystkim, ha ha ha ha, ale sie usmialam, dobre.....
    Moj maz dostal sluzbowa super bryke, w sam raz dla gangstera, ale ja uznalam, ze gangster to szeroki kark, lysa pala, czyli wypisz, wymaluj ja!!!
    Teraz czasem mnie kusi, zeby w miejscu publicznym ot tak, od niechcenia nagle zdjac peruke powolnym ruchem.
    Dziewczyny, jakie macie inne pomysly na humor z lysa glowa w tle?
  • 13 lat temu
    Moje włosy wychodzą garściami :) ile złapię tyle wyjdzie!!! masakra... ale postanowiłam podejść do tego pół żartem pół serio :) od grudnia wiem, że wypadną... więc teraz nie ma się co dziwić i załamywać !!!! a dziś, siedząc z meżem na kawce wpadłam na pomysł :) hahaha... pójdę do fryzjera, najdroższego jaskiego znam :) powiem, że mam słabe włosy, łamią się wypadają :)z pewnością zaproponują odżywki regenerujące za sporą sumkę :))już sobie to wyobrażam :) nałoży mi tą odżywkę :) super, najlepszą i wogóle :) po czym umyje włosy, wysuszy, uczesze ...... I WSZYSTKIE WŁOSY WYPADNĄ !!!! HEHEHE.... chciałabym zobaczyć minę tej fryzjerki :)))))))) czujecie to? ;).........

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat