Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
Krycha, masz cudowne córki
ja się dietą zaczęłam zajmować dopiero po chemii i po radio, w czasie chemii byłoby mi za trudno
trzymama kciuki, odezwij się szybciutko jak tylko dasz radę
-
Krysiu! Powodzenia! Trzymam kciuki. Dokop mu!
-
iwona:))))
to pierwszy dobry krok, takie zdanie:**
-
Już po komisji. Jednak najpierw mi sprawdzą wartownika. Nie wiem czy to dobrze, czy nie. Zabieg mam 16 kwietnia. To długo, prawda?
-
Użytkownik @iwonazm napisał:
Krysiu! Powodzenia! Trzymam kciuki. Dokop mu!
Iwonko!!! To TY?????????? Co to znaczy chęć walki:)))
16 kwietnia to niedługo - ale nie próbuj "szaleć" z porządkami na święta - masz teraz odpoczywać, wzmocnić sie i przede wszystkim nie złapać jakiegoś wiosennego wirusa.
-
Postanowiłam posłuchać Waszych rad i przynajmniej postarać się wziąć w garść! A z tymi wirusami to faktycznie, muszę jakieś witaminki łykać. Dzięki za podpowiedź :)
Ściskam
-
za dwa tygodnie to bardzo dobry termin, zdążysz wszystko pozałatwiać:))ale olusia ma rację, zachowuj sie rozsądnie:)
cieszę się, że choć trochę się ogarnęłas:)))
buziaki!
-
Witam,jestem nowa;po dzisiejszych badaniach mam zamęt w głowie;okazało się,że w usg guzek jest większy niż na zdjęciu,dodatkowo biopsja;za 2,3 tygodnie Pani doktor zadzwoni jak będą wyniki i wtedy mam zgłosić się po wyniki i skierowanie do szpitala;coś wspomniała o węzłach chłonnych-piersi?decyzja co dalej zależy od chirurga;tak mnie zatkało,że nie mogłam już o nic zapytać;czy któraś z Was może pomóc?
-
mariolu, witaj, powiedz kochana, jakiej pomocy oczekujesz?
-
w kiażdym razie jeżeli mówimy o raku piersi to węzły najbliższe to pachowe, zawsze sie bada, czy nie ma przerzutów w tych węzłąch