Witajcie.
Witajcie Dziewczyny, tak się składa, że teraz więcej nas jest które czekamy na wyniki. Kotka nie martw się wymiotami u mamy, mi założyli sondę na 2 dni tak mnie rwało.
witajcie Dziewczyny, pisalyscie ze okres powrotu do sil po operacji jest rozny, ale czy zdarzyly sie Wam wymioty?moja Mama ma dzisiaj 5 dobe i juz 3 razy zwymiotowala od wczoraj. Na usg niby okej, lekarz twierdzi ze obserwujemy, uznal ze jelito nie dziala jeszcze prawidlowo. Bardzo sie boje bo to moze ją strsznie oslabic. Pozdrawiam Was
Tess - trzymam kciuki za dobry wynik!! Sama też dalej czekam na swój, ale mam już też zaplanowany na 18-go lipca rezonans. Jutro mija tydzień od 4-tej chemii, czuję się całkiem dobrze. Niestety zrobiła mi się przepuklina pooperacyjna :( czy któraś z Was miała i co z nią zrobić? Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam :*
Dziękuje za wsparcie.Ta choroba uczy cierpliwości i staram się jak potrafię żyć normalnie , ale to czekanie na badania,wyniki itd ,bywa trudne.......ale wy to wiecie.
Tess, trzymam kciuki z wyniki. Wypoczywaj i ładuj akumulatorki na wakacje. Pozdrawiam
Tess, odpoczywaj sobie na zdrowie. Będzie dobrze :-)Trzymam kciuki za lipcowy wynik 3
Witam wszystkie!U mnie okres "odpoczynek".Skończyłam Topotekan.3 lipca ocena po chemii(TK,markery itd).W trakcie chemii nie kontrolowałam markera,ale inne badania były w normie.ponieważ te dwa węzły przynerkowe które były powiększone 20 % nie naciekały i nigdzie więcej nie było raka mam nadzieje,że będzie dobrze.Myślę o was ciepło i pozdrawiam.
Kotka, po operacji różnie bywa. Ja byłam w szpitalu dwa tygodnie, bo zagorączkowałam i podano mi antybiotyk. Po jednym dniu podawania dostałam uczulenia i trzeba go było zmienić na inny. Kłuło mnie w boku, więc zrobiono mi usg ale nic nie wykazało a kłucie przeszło po kilku dniach. W sumie mimo tej gorączki nie było źle. Dziewczyny różnie znoszą zabieg, ale te z którymi leżałam wszystkie doszły do siebie, choć w różnym tempie. Trzymajcie się Dziewczyny :-)
To.nie.telefon.Pokazuje.i.przenosi.mi.tekst.a.potem.ucina.ja.widze.go.idealnie