Nana, Juststaystrong, nabierajcie sił po chemii.
Kotka, dużo zdrówka dla mamy, a dla ciebie siły.
Juststaystrong i Rukola - trzymam kciuki za TK, aby wyniki były bardzo dobre.
Tess41 odzywaj się, przyzwyczaisz się do nowej szaty, a szkoda tracić starych znajomych.
Justyna.j.81 tak jak dziewczyny piszą czas po operacji zależy od naszych organizmów. U mnie najczęściej kobiety wychodziły na 3 – 4 dzień do domu. Ja niestety załapałam sepsę i wyszłam po 14 dniach. Musisz myśleć pozytywnie to już połowa sukcesu. Pozdrawiam i trzymam kcuki.
Czarownico, może problemy z pisaniem to efekt zalanego telefonu. Odzywaj się i rób dalej kropkami spacje, ale tekst przenoś do różnych linijek, aby nie ucinało.
Dziewczyny możecie pisać swoje uwagi o nowym forum na wątku
http://www.faqrak.pl/forum/post/list/nowe-forum?page=6
Pozdrawiam
ania_walcze_o_mame, to prawda mam ma problemy z koncentracja,to jedt jej druga operacja,pierwsza byla w lutym i wycieli macice i jajniki. Teraz widze jak jà wszystko boli,musi wdtawac zeby rozciagnac noge ale bol okropny. Musi dojsc do siebie.
czarownica , super, że kręgosłup odpuścił. Wszyscy wiemy jak to boli. Fajnie piszesz w dalszym ciągu. Mi tez psikusy robi nowe forum w pisaniu.
Justyna, trudno przewidzieć ile bedzie się w szpitalu po operacji. U mnie pobyt trwał 17 dni. Każdy przechodzi inaczej powrót do zdrowia jeden szybciej drugi dłużej. Są to ciężkie operacje trwające po kilka godzin. Być może spotkamy się pod gabinetem w środę.
super, że odpuścił :) dzięki za info :) :*
Po.opewacji.będziesz.ok.tydzień.w.szpitalu.tyle,że.trudno.wyczuc.czy.dasz.radę.pracować.Mnie.kręgisłup.odpuścił
nana super, ciesze się :)
juststaystrong :) mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie :)
kotka :) trzymam kciuki za mamę :)
Rucola :) - trzymam kciuki za TK:) , ja jadę do BB w nd wieczorem- będę mieć zakładany port w pon. Mam nadzieję, że wyjdę w śr- zapewne się spotkamy gdzieś pod gabinetem :)
Kochane a powiedzcie mi jak z tą operacją? ile dni trzymają? ja mam mieć wycięty cały dół. Ile tak mniej więcej mogę dochodzić od siebie?
Już wam mówię o co chodzi - więc znalazłam ogłoszenie o pracę zdalną -na razie na własnym laptopie. Zrobiłam badania do pracy i zostaje mi podpisać umowę. Od 1.07 na dwa miesiące na okres próbny. Mam pracować 7 godz od 14.00 do 22.00 z przerwami. Tak sobie pomyślałam, że po operacji mózg i ręce będę mieć sprawne. Tylko chciałabym przed podpisaniem umowy uczciwie powiedzieć szefowi, że będę w szpitalu itp np przez tydzień. Może przełożyć umowę o miesiąc na 1.08? Co radzicie?
nie leczymy sie w Łodzi. Z Kutna od razu pojechaliśmy do Poznania. Jeszcze bedziemy w Otwocku na konsultacji dot. Chemii. A na tydzień druga chemia
Elmooth, miło, że się odezwałaś:-) Kutno rzeczywiście jest niedaleko. Jak czuje się Twoja Mama? Leczycie się w Łodzi? Pozdrawiamy Was serdecznie.
kotka- moja Mama po operacji była bardzo zmieniona, nawet wiele dni po, jak już nie miała wpływu narkoza. Była jakaś inna, jakby zamyślona, z opóźnieniem odpowiadała, inaczej się zachowywała, mówiła, wiele rzeczy miałam wrażenie, że nie rozumiała. Teraz minął już ponad rok, większość objawów ustąpiła. Organizm musi mieć czas aby się "ogarnąć". Zniknęła też opuchlizna nóg i zmniejszył się ból stóp i dłoni.
agnieszka76 napisał:
Sierotka, odpowiedziałam na priv na Twoje pytanie :)
Dzięki Agnieszko odpisałam 😉