Czarownica, gratuluję gratuluję GratulujĘ!!!!! Oby tak dalej. Obyś takie wieści przekazywała przez następne 50 lat😁
Ja mam kontrolę za 3 tygodnie, powoli zaczynam się stresować. Wiecie, poprzednią miałam w grudniu bo później przyszła pandemia. Trochę czasu minęło.
Ustaa, co u Ciebie? Miałaś mieć badania jakoś na początku czerwca. Wszystko dobrze?
Lipka trzymam kciuki, ja też miałam być na onko w marcu ale nie dotarłam :) Wracam z wakacji we wrześniu i wtedy ustawie onkologa :) Wracam właśnie w Kujawsko - Pomorskie
Hej Wszystkim :) u mnie hmmm... wyniki ok, a moje samopoczucie jakaś masakra. Byłam już nawet u kardiologa, neurologa... i w wynikach nie ma nic niepokojacego. A ja mam takie zjazdy samopoczucia. Pół dnia jest ok a potem mi slabo, serce wali, w głowie się kręci. Zamiast korzystać z lata, pogody to siedze w domu...
No to chyba nerwica Cię dorwała. A jak u Ciebie z tarczycą? Robilas sobie jakieś badania? Ja mam okropne zjazdy nastrojów przy niedoczynności. Bez prochów to m niezła huśtawkę nastrojów.
Warto zrobić badania tarczycy. U mnie wyszly guzki i potem wycięli tarczycę. Do tego zbadali dogłębniej i wyszło haszimoto. No ale takie kołatania i zjazdy graniczące z omdleniami to często objaw nerwicy. Takie ma moja szwagierka. Jak się okazuje nie ma to nic wspólnego z chorobą tylko głowa szwankuje. Ja mam też nerwicę po tym wszystkim ale objawia się inaczej i potrafię sobie z nią już radzić.
Najlepiej jakby zdiagnozowali cokolwiek i jakieś leczenie wdrożyli bo serio nie da się funkcjonować. Dokończe runde po lekarzach. Do psycholga/psychiatry też się wybiore. Choć jak byłam w tamtym roku na 1 wizycie to usłyszałam takie rady w stylu że np mam sobie kupić psa ( nie wspomne tutaj że mam alergie na sierść) więc trochę się zniechęciłam ... :)
usta ja miałam taką nerwicędo tego menopauza że bałam się ruszyć serce nagle zaczynało walić.uczucie paskudne.Obleciałam wszystkich lekarzy.ale wyniki ok.Niestety to wszystko jest od niedokwaszoego żołądka.Spróbuj rano 3 łyżki octu jabłkowego na pół szklanki wody.Wiele osób sobie chwali.Mi osobiście bardzo pomaga wódka carska Bołotowa.nie jest to wódka tylko Tak się nazywa.Biorę to 3 razy dziennie po łyżce przed jedzeniem albo w trakcie i wreszcie żyję A było ciężko.Na Facebook w lipcu wpisz wódka carska to jest dużo opini ludzi