Czarownica Rukola bardzo dziękuję :) :D
Czarownica ślicznie wyglądasz :) piękne widoki :)
Juststaystron odpoczytwaj :)
kucja trzymam kciuki :)
elmooth- = te metody to strata pieniędzy. tak myśle ale może kiedyś będę na takimetapie, że jeżli nic nie będzie działać i nie będą mi chcieli chemii podawać tylko leki p/ bólowe to kto wie czego się chycę.
elmooth, ja rowniez o tym myslalam, ale poki co nie mam gotowosci by sie w to wglębic, a musialabym jesli chcialabym Mamie zaproponowac. Duzo znajomych mowi mi o wlewach wit.C, ze podobna ta metoda jest juz stosowana, ale nie w Polsce. Ma to lagodzic chemie. A bardzo bym chciala pomoc Mamie zniesc tą chemie, bo ma problemy z wyproznianiem, teraz po operacji i chemii to juz w ogole i nie wiem co z tym zrobic. Czy moze to kwestia tego ze jelito sie nie zespolilo?moze macie dziewczyny wieksze wiedze w tym temacie?
zanik dziękuje, moze zakupimy tą mocniejszą lactuloze bo tą normalną Mama pije na czczo 3 łyzki i wyproznia siè jak sarenka. Jest takie poczucie nie wyproznienia do konca. Z reszta zawsze slyszalam ze takie male kawalki swiadcza o tym ze cos nie tak. Mija mc od operacji wiec chyba zapisze Mame do jej operatora. Dobrego dnia!
kobietki melduje ze wróciłam w calosci.zrobilam znowu marker.jest ok.Smigam na onko.
Nie za wiele pisze bo z Tel męża.Informatycy próbują namierzyć co jest z tym moim Tel ze nie chodź na forum.Czytam i jestem sercem z Wami
witam wszystkie dziewczyny, cieszę się za wszystkie dobre wyniki a za te które borykają się z kłopotami to trzymam kciuki aby było tez wszystko Ok. Byłam dzisiaj na Avastinie. Wyniki wszystkie dobre. W końcu doczekałam się na opis TK. Też wszystko dobrze, nie ma żadnych nowych zmian- brak wznowy choroby. Bardzo się cieszę. Pozdrawiam
Kochane.Mam nareszcie możliwość pisania hurra.Zaktualizowalam androida i jest.
Czarownico zdradź gdzie byłaś ? Piękna okolica .. ty także . Kotka - ja po zespoleniu tak Ok miesiąc także skąpe stolce miałam ; piłam maślanki duzo albo kefiru ; to pomogło. Ktoś pytał o marihuanę : piłam olej CBD ,ale nie wiem czy to właśnie on pomógł ; na razie wszystko Ok ; wlewy z vit c także robiłam .. dziewczyny myślami was wspieram ! Nana,Kucja.Carmen ❤️