Dawno nie pisałam,ale nie przekonała mnie ta nowa "szata".........
Elmooth, miło, że się odezwałaś:-) Kutno rzeczywiście jest niedaleko. Jak czuje się Twoja Mama? Leczycie się w Łodzi? Pozdrawiamy Was serdecznie.
kotka- moja Mama po operacji była bardzo zmieniona, nawet wiele dni po, jak już nie miała wpływu narkoza. Była jakaś inna, jakby zamyślona, z opóźnieniem odpowiadała, inaczej się zachowywała, mówiła, wiele rzeczy miałam wrażenie, że nie rozumiała. Teraz minął już ponad rok, większość objawów ustąpiła. Organizm musi mieć czas aby się "ogarnąć". Zniknęła też opuchlizna nóg i zmniejszył się ból stóp i dłoni.
nana super, ciesze się :)
juststaystrong :) mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie :)
kotka :) trzymam kciuki za mamę :)
Rucola :) - trzymam kciuki za TK:) , ja jadę do BB w nd wieczorem- będę mieć zakładany port w pon. Mam nadzieję, że wyjdę w śr- zapewne się spotkamy gdzieś pod gabinetem :)
Kochane a powiedzcie mi jak z tą operacją? ile dni trzymają? ja mam mieć wycięty cały dół. Ile tak mniej więcej mogę dochodzić od siebie?
Już wam mówię o co chodzi - więc znalazłam ogłoszenie o pracę zdalną -na razie na własnym laptopie. Zrobiłam badania do pracy i zostaje mi podpisać umowę. Od 1.07 na dwa miesiące na okres próbny. Mam pracować 7 godz od 14.00 do 22.00 z przerwami. Tak sobie pomyślałam, że po operacji mózg i ręce będę mieć sprawne. Tylko chciałabym przed podpisaniem umowy uczciwie powiedzieć szefowi, że będę w szpitalu itp np przez tydzień. Może przełożyć umowę o miesiąc na 1.08? Co radzicie?
Po.opewacji.będziesz.ok.tydzień.w.szpitalu.tyle,że.trudno.wyczuc.czy.dasz.radę.pracować.Mnie.kręgisłup.odpuścił
super, że odpuścił :) dzięki za info :) :*