No i wsiadłam na kompa,tu wszystko działa jak należy.Tylko co ze smartfonami???? Ja nie chcę chodzić do biura piętro wyżej ,żeby odpisywać mam niestety laptopa na uwięzi podłączonego do sprzętów biurowych.... Jak u Was dziewczyny ze smartfonem i pisaniem bo u mnie kompletna porażka ?Z najnowszych info ,to schyliłam się dzisiaj i wywaliło mi dysk w kręgosłupie. No i chodzę jak chiński paragraf😆 Kotka,trzymam kciuki.
Elmooth raka dietą nie wyleczysz,możesz jedynie wspomóc organizm ale do tego nie potrzeba dietetyka,tylko wiedzy ogólnej o odżywianiu. Chemia pomimo szczerych chęci weryfikuje dietę i może być tak,że mama będzie jeść np tylko lody bo po czymś innym będzie wymiotować. Zdrowe odżywianie a po ewentualnej chemioterapii możesz uderzać u dietetyka.Takie moje zdanie.
Tu już było dziesiątki diet a życie napisało swoje scenariusze....zdrowo,zdrowo i jeszcze raz zdrowo.Prosto i naturalnie....
Czarownica11, przykro mi z powodu dysku oczywiście na kręgosłupie. Wracaj do zdrowia. Ja na smartfonie piszę normalnie, ale niestety obcina mi wypowiedź kiedy wysyłam ją. Zgłosiłam uwagi. Dzisiaj wyrywałam zęba, więc jestem troszkę jak pobita.
Kochane, pewno tych pytań było już milion, ale powiedzcie proszę. Czy to powód do zmartwienia jeśli marker wzrósł o 2 punkty? Tomografia czysta, wszystko ok. Samopoczucie ok. Pozdrawiam cieplutko z Łodzi.
A...dodam jeszcze, że robione w tym samym laboratorium cały czas.