FAKT dziewczyny mi też zjada tekst, testowane działało super, a tu coś nie tak. Damy radę, szkoda tracić
takich przyjaciół. Czarownico mi spacja działa, tekst do nowej linii przenosi enter, na dole masz pierwszy przycisk
akapity, a przycisk punktowanie wybiera też mniejsze i większe wcięcie. Trzymajcie się.
Czarownica - super, że wyniki ok!!! Serdecznie pozdrawiam z zimnego Chorzowa :)
witam wszystkich bardzo ciepło. Jestem tutaj nowa więc szczególnie chciałabym powiedzieć wszem i wobec "dzień dobry". Nie będę owijac powiem prosto z mostu, potrzebuję pomocy. Obserwuje Wasze forum i wpisy o chwili kiedy usłyszałam najgorszy scenariusz jaki napisalo mi życie. Moja mama niespełna miesiac temu Zdowiedziala sie że ma raka jajnika 4 stopnia są nacieki i czas goni :( dostałam od lekarza pierwszego kontaktu informację, że bardzo dobrym specjalistą u ktorego warto by było odbyć szybko konsultację jest p. Dr. Skoneczna z Otwocka. Szukam bezpośredniego kontaktu choćby maila. Czy ktoś z Was może mnie pokierować. Potrzebujemy też konsultacji dietetyka, niestety w naszym mieście wszyscy zajmują sie tylko odchudzaniem i cukrzycą i nie chcą podjąć sie leczenia :( błagam kobiety o dobrych sercach pomóżcie
witajcie wieczorową porą! Nie wiem jak opanować nerwy, Mama idzie we wtorek do szpitala na operacje, a pozniej po tygodniu będzie miała 5 wlew. Dziewczyny jak ja się boję. Czy się uda, co tam zobaczą w środku. Tysiace mysli mi krązy. Tak bardzo bym chciala zeby jej się polepszylo. Pozdrawim Was!
Dziękuję za odzew. Atakuje dietetyków dziś mailowo, bo nie chcę ich zrazic, zależy mi zeby pomogli. Mama leczona jest w poznaniu w szpialu onkologicznym na garbarach, ale nie pozostajemy w miejscu. Staram sie robić co mogę, chcę żeby ktoś ją uratował. To jakiś koszmar. Dziewczyny jesteście wspaniałe, że dajecie radę. Podziwiam was i od pierwszej chwili kiedy tu trafiłam czerpię z waszych postów pozytywną energię bo chyba właśnie tego potrzebuję ja i mama...
Lupus.nie.ma.szans.na.napisanie.wiadomości.na.priv.Piszę.na.smartfonie.Nor.malnie