Dziękuję za wiadomości 🙂🙂🙂
Kominiar- dla Ciebie również zdrowia dużo, i wszystkiego dobrego. Dziękuję bardzo za odpowiedź, poczytam napewno. Aktualnie zagłębiamy się w różne tematy dotyczące chorby, o tym leczeniu mówił nam lekarz taty, jednak musimy się zapoznać lepiej z tym tematem.
Kaja1677- Dziękuję, namawiam cały czas. Myślę że może uda mi się go przekonać, chociaż od niedawna korzysta z tego typu portali, bądź aplikacji. Więc potrzeba mu jeszcze trochę czasu. Ale to bardzo miłe z twojej strony. Masz absolutna rację, nie ma co martwić się na zapas. Trzeba być dobrej myśli i żyć normalnie.
Andrzeq112 - bardzo się cieszę że u was dobrze 😊😊😊 dużo zdrówka jeszcze raz i samych dobrych wiadomości!
Na koniec, dodam że tata przyjął 4 dawkę szczepienia covid (omicron), tak jak mu zalecił, wręcz nakazał lekarz. Bardzo źle się czuje, od wczoraj: wysoka gorączka, bóle głowy, nudności, brak apetytu, dodatkowo nie jest wstanie wstać z łóżka. To samo, co po 3 dawce... Mam nadzieję że przejdzie to szybko, i nic mu po za tym nie będzie.
Trzymajcie się zdrowo!
Również życzę wesołych Świąt, zdrowia i szczęścia by nie dać się chorobie.
Cichy...bądź silny, musi być dobrze, jest teraz wiele metod nowoczesnego leczenia, które są bardzo skuteczne, pozdrawiam i zdrowia dla ciebie i rodziny 💪
Ogólnie zbliżają się Święta, już za dwa dni Wigilia. Chciałbym serdecznie życzyć wam szczęścia, dobrych wyników, zdrowia dla was i rodzin, a zwłaszcza wytrwałości, aby na te dni odłożyć chorobę na bok, by nie chodziła po głowie😉
całe szczęście, trzymaj się💪