Witajcie
Jestem po 6 cyklu chemii, troszkę miałam opóźnień z powodu infekcji i złych wyników ale wytrwałam do końca ☺
Mam pytanie do osób, które są już po leczeniu, może ktoś mi podpowie jakie badania powinny być wykonane po zakończeniu leczenia?
Lekarz mówi o tomografii ewentualnie badaniu szpiku. Czy to nie za malo? Jak było u Was?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
cichy3031 napisał:mi po hemii doktor zlecił tomograf morfologie chciałem jeszcze badanie resztkowe choroby ale powiedziała mi abym konsultował sie z lekarzem prowadzącym na tomograf czekam do stycznia
Witam a mozesz mi powiedziec jakie to.badanie resztowe? Bo my takiego nie.mielismy.
Kochani dziękuję wszystkim za wsparcie mnie i modlitwę w tych trudnych chwilach.Z okazji zbliżających się Świąt dużo błogosławieństwa Bożego z rąk Chrystusa Nowo Narodzonego,zdrowia bo to dla nas najważniejsze.Wenetoklaks działa WBC już tylko 20 tyś,wątroba już się nie buntuje jest coraz lepiej.Dobra wiadomość dla nas wszystkich i pewna-od 01.01.2019 wenetoklaks znajdzie się na liście leków refundowanych.Na razie tylko dla tych z delecją 17 i 53 to duży mój sukces dzięki waszemu wsparciu ,walczymy dalej.
Ryszard.