Cichy30310 napisał:
Witajcie biali przyjaciele. Ja zacznę diete owocowo warzywną. Może cos pomoże. Odebrałem dziś wyniki cytogenetyczne z komórek szpiku. Analiza do genu TP53 i chromosomu 17 nie wykazała delekcji tego genu, ani monosomii chromosomu 17. Analiza dla genu ATM i chromosomu 11 nie wykazała delekcji tego genu w 200 analizowanych jądrach. WBC od pół roku utrzymuje sie w granicah 20000-22000. Ale węzły chłonne rosną. W brzuchu największy mam 4-5 cm ale na szyi czuje się kwadratowy. Następną wizytę mam pod koniec czerwca. Będe miał USG I morfologię. Mój lekarz mówi mi o chemii RFC. Nie wiem co myśleć. Czy godzić się na nią ??. Boję sie tego. Myślałem, że wakację przejdą w spokoju
Z ta chemia to róznie bywa... nieraz wielkie komplikacje i skutki uboczne a nieraz brak komplikacji i minimum 5 lat spokoju lub dłuzej... znam przypadki, ze po FCR były 10 letnie remisje... najwazniejsze to dobry lekarz, zeby kontrolował co ta chemia z Nami robi...
Trzymaj sie doktor Hus a bedzie dobrze... pozdrawiam
dzieki Carlo za pocieszenie
Joka0 co u ciebie nic sie dziewczyny nie odzywacie
a czy jest jakas inna chemia jak FCR
PRZESZŁEM na diete owocowo warzywną zobacze jakiebedą wyniki po 2 tygodnich
Cichy - Ty może nie czekaj 2 tygodni, żeby sprawdzić wyniki - zrób to wcześniej. Pobieżnie poczytałam o tej diecie i nie znalazłam informacji, że stosując ją obniży się WBC. Prawdopodobnie od tej diety rozpadają się guzy ( w co też nie wierzę ), ale my takowych nie mamy. Jeżeli ta dieta powoduje obniżenie WBC, to dlaczego zalecana jest osobom, które mają WBC w granicach normy np. przy cukrzycy, alergii, trądziku, migrenie, chorobach serca i płuc. Czyżby dieta była tak inteligentna i rozpoznawała komu obniżyć krwinki białe a komu nie?🤔
Jolu tonacy wszystkiego sie chwyta zobacze jak będie wysłałemci wiad na priv
https://www.janssen4patients.c...
To link do historii pacjentów, myślę że teraz będzie aktywny