Tak zasmakowalam w tym spotkaniu ze bede czekac na nastepne.
Przeczytalam ta ksiazke.prof jedrzejczaka "pozytywista do szpiku kosci" extra .pochlonelam jednym tchem moge ja przywiesc na nastepne spotkania albo komus wyslac do przeczytamnia jakby ktos z was chcial.😋
Tak fajnie ze moglam sie z wami dziewczeta i carlo poznac osobiscie.i asie.ktora nas tylko czyta hihi.😗 i innych kakich jak ja chorych.
Ja czuje sievswietnie
Jezdze na rowerze.kozystam ze słońca. Tyle pieknych zapachów kwiatow dookoła.
21 maja wizyta u hematologa i strasznie nie chce tam jechac.uwazam ze skoro sie swietnia czyje moglabym co pol roku jezdzic ale jak to zaproponowalam to lekarz mnie wysmial .no i co 3-4 m-ce trzeba sie meldowac .trudno.
Monia, ja swojego lekarza uprosiłam teraz o 5 m-cy przerwy między wizytami. Akurat 4 mce trafiały na wakacje, a ja nie chciałam się denerwować w ten radosny wakacyjny czas. Zgodził się, bez problemu.
Mój lekarz mówi, tak jak Twój, że to tak może dłuuuugo się rozwijać...po czym dodaje - "no oczywiście może przyspieszyć". Także ten tego - przyspieszy albo nie przyspieszy 😐
Ale Was wszystkich Pani Psycholog zaczarowała :)
Joka a dlaczego jdziesz do szpitala
Joka0 napisał:
U mnie też do chemii miało być...... hoho. A tu niespodzianka, na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na leczenie😲
Joka0 2 miesiące temu było wszystko ok u ciebie a teraz co się stało gdzie idziesz do szpitala jakie bedziesz miała leczenie
Cichy30310 napisał:
Joka0 napisał: U mnie też do chemii miało być...... hoho. A tu niespodzianka, na ostatniej wizycie dostałam skierowanie do szpitala na leczenie😲 Joka0 2 miesiące temu było wszystko ok u ciebie a teraz co się stało gdzie idziesz do szpitala jakie bedziesz miała leczenie
trzymam kciuki za ciebie wszystko bedzie ok