Witaj Kaju ☺🙂ogród to dużo powiedziane to taka działka pod lasem nad wodą wprawdzie akwen to zalew ale piękny ☺
A ja starsza pani uczę się pielęgnacji kwiatuchow 😋
Ależ przepiękne! Niemal czuje się zapach Twojego ogrodu Sierotko. Cudowności
Naleczko nie dawaj się wszystko się ułoży Pamiętaj masz spotkanie niebawem :):)
Mocno Ciebie pozdrawiamy :) :) :)
Dla Ciebie Małgosiu i wszystkich walczących dzielnych osób z forum .Wychodowałam na nowej działeczce ,zajęło mi to wiosnę i dalej zajmuje mój czas :):)
Zapraszam dziewczyny do mnie w lecie jest już gdzie usiąść jest też kolorowo ,pomyślcie :)
Kajusia - dziękuję - parę dni leżenia pomogły. Tylko martwi mnie ta pustka w głowie. Uczyć się chciałam bo zajęcia w sobotę i nic kompletnie do głowy mi nie wchodziło. Straszne to
Maja886 - super że zrobili Ci nowocześnie z krwi a nie po staremu :) Ciekawe co wyjdzie :) i oczywiście trzymam kciuki oby nic :) Trzymaj się Maju
Gosiu, co i Ciebie?
Maju, dobrze ze dzisiaj poszlo wszystko po Twojej mysli. Odwazna z Ciebie dziewczyna. Niejeden by zadowolony wierzyl lekarzowi, ze niepotrzebne sa dodatkowe badania w kierunku bialaczki.
Nala, jak Ty sie teraz czujesz?
Z krwi, już mi dzisiaj pobrali. Na wyniki muszę czekać właśnie te 2 tygodnie. Kolejną wizytę mam 2 maja.
Maju, cieszę się, że dała Tobie skierowanie. Wierzę, że się uspokoiłaś. Będziesz miała badanie ze szpiku czy z krwi???