Max
Nie podoba mi się co piszesz. Sama choruje 12 lat i od 12 lat dokształcam się w sprawach diety.
Zrobienie lewatywy jest sprawą osobistą i ma być zlecanie przez lekarza.
A co do diety z samych owoców i warzyw - głupota straszna. Jestem po świeżym szkoleniu prowadzonym przez dietetyka onkologicznego, więc jedyne co może się stać przy jedzeniu tylko owoców i warzyw to brak sił i ogólne osłabienie.
Przede wszystkim zdrowe i zbilansowane odżywanie powinno być zalecone przez dietetyka onkologicznego. Dieta ma ogromne znaczenie w chorobach, ale zaleca je specjalista.
Bardzo proszę nie pisać więcej takich rzeczy.
https://www.janssen4patients.c...
To link do historii pacjentów, myślę że teraz będzie aktywny
Jolu tonacy wszystkiego sie chwyta zobacze jak będie wysłałemci wiad na priv
Cichy - Ty może nie czekaj 2 tygodni, żeby sprawdzić wyniki - zrób to wcześniej. Pobieżnie poczytałam o tej diecie i nie znalazłam informacji, że stosując ją obniży się WBC. Prawdopodobnie od tej diety rozpadają się guzy ( w co też nie wierzę ), ale my takowych nie mamy. Jeżeli ta dieta powoduje obniżenie WBC, to dlaczego zalecana jest osobom, które mają WBC w granicach normy np. przy cukrzycy, alergii, trądziku, migrenie, chorobach serca i płuc. Czyżby dieta była tak inteligentna i rozpoznawała komu obniżyć krwinki białe a komu nie?🤔
PRZESZŁEM na diete owocowo warzywną zobacze jakiebedą wyniki po 2 tygodnich