Jak długo żyjesz z lekiem?? Jakimi doświadczeniami możesz się podzielić??

14 lat temu

Moja diagnoza: przewlekła białaczka szpikowa - faza przewlekła. Rozpocząłęm miesiąc temu terapię lekiem Glivec. Ciekaw jestem jak długo udaje mu się blokować rozwój choroby. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, życzę zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam dareks@orange.pl

4816 odpowiedzi:
  • nala pozdrawiam i czekam na wyniki. A co to za nowy lek? 

• 5 lat temu
    Jadzia * daj znać jak tam wyniki...
  • allo allo

Czekam już pod gabinetem. W brzuszku mnie wierci jak nigdy. Uściski poranne dla Was

• 5 lat temu

nala123 - dzięki za podpowiedź z elektrolitami. Trzymam kciuki za wyniki!

• Kochani - jutro jadę do hematologa na wizytę i po wyniki. Odbiorę wyniki eksperymentalnej chemii - miałam bardzo zmniejszoną Tasigmę. Pierwszy raz boje się wyników Do jutra skarby me
  • BasiuM - to cudownie z tym pieseczkiem!!!! Wklej zdjęcie jak możesz. Ja kocham pieski. Po śmierci mojej Nali adoptowałam dwa szczeniaczki wywalone na śmietnik
  • Alita - witaj. Ja jadłam kiedyś sprycel, i tak - miałam takie problemy. Ale to minęło. Jak Juras napisał sprawcie dla spokoju elektrolity, może po porostu potasu i magnezu brak jak u mnie. Sprycel to naprawdę dobry lek
  • Witam serdecznie Was wszystkich. Barban a jakiej firmy ten imatinib, wydaje mi się ze Ty się leczysz za granicą, sorry o ile źle mówię. Pozdrawiam 🙂 

• 5 lat temu
    BasiaM napisał: 

Barban - a co teraz bierzesz?

BasiaM biorę Imatinib 

• 5 lat temu

Dziękuję za podpowiedź z tą dawką 2 razy po 50. Może to byłby dobry kierunek działania.

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat