Mamita87 nie ma za co❤️
Ja mam to samo modlę się o dobry wynik, raz mam dzień super, myślę sobie ze biopsja już pokazala swoje więc nie może nic gorzej, a za jakiś czas łapie doła i myślę sobie o tym wyniku, jaki będzie czy będzie wszystko ok i tak w kółko
To prawa forum daje dużo siły więc bardzo często tutaj zaglądam ❤️❤️❤️
Musimy być silne!!! 😍😍😍
Dziewczyny, cieszę się, ze jesteście już po. macie racje, czas oczekiwania na wynik to średnio przyjemny okres..ALE starajcie się czymś zająć i zobaczycie jak czas szybko upłynie! Pamietam, ze mi zleciało szybko. Pamietam tez, ze wtedy sporo czytałam tu na forum i to dodawało mi sił. Zatem głowa do góry!:)
Bol w krzyżu tez miałam przez pierwsze dni, potem wszystko przeszło.
A przypomnijcie mi proszę jak u Was z hpv?
Ja miałam stwierdzony patogen 16. Po konizacji a potem tez operacji wycięcia macicy szyjki u jajowodów nie robiłam powtórnego badania. Profesor i inni ginekolodzy mówili, ze nie ma sensu robić.
Ciekawa jestem hak u Was to wyglada?
Odpoczywajcie sobie, relaksującej się i nie dźwiganie.
Pozdrawiam serdecznie
Agatta przyznam szczerze, że nie mam bladego pojęcia
Może w wyniku z konizacji będzie uwzględnione... Jeśli nie będzie, to najwyzej zrobię testy na własną rękę .
Doktor przed zabiegiem, powiedział, że nawet po konizacji nie ma gwarancji, że to dziadostwo nie powróci... Więc trzeba bedzie lepiej poznać wroga 💪
Agatta ja robiłam test na hpv i wynik mój był jakiś inny niż podają tutaj na forum, a mianowicie hpv 16 i 18 ujemny, wykryto inne hpv. Tak dosłownie pisało jak przyszły wyniki.
Podejrzewam ze robione miałam głównie pod kątem 16 i 18 tych najbardziej onkogennych, więc tych u mnie nie wykryto.
Zapytam o to profesora jak będę mieć kontrolę po zabiegu, bo sama jestem ciekawa.
Ajka8 superr!!! Gratuluję Ci Kochana i oby więcej takich dobrych wiadomosci ☺
Kobietki Kochane, jestem tydzień po konizacji metoda Leep Loop , generalnie szybko wróciłam do codziennych obowiązków, ponieważ nie ma mnie kto w nich wyręczyć. Wczoraj zapomnialam się i podnioslam psa ponad 28kg i dziś w nocy pojawiło się żywoczerwone krwawienie do tej pory były tylko bardzo skąpe jasnorozowe plamienia. Mam nadzieję, że to tylko Strupek się oderwal.
Powiedzcie jak było u Was z tym gojeniem? Czy mialyscie jakieś powikłania itp.?
Mamita87 nie znam się na tych wszystkich metodach i zabiegach, nie wiem co to dokładnie leep loop, ale jak ja po konizacji nadal miałam zły wynik to w gabinecie miałam zmiany wypalane laserowe i równo po tyg pojawiło się plamienie które trwało kilka dni. Lekarz powiedział że to prawidłowe bo strupek odpadł.
Ja jestem po konizacji 11 dzień i nic zero krwawienia myślałam ze strupek odpadnie i zacznę krwawić a tu nic, kompletnie, więc nie mam pojęcia o co chodzi.
W dodatku dzisiaj mam dostac okres więc może strupek odpadnie w trakcie i nawet się nie zorientuje.
Cieszę się z Waszych pozytywnych wiadomości ❤️❤️❤️
Ja koło wtorku dzwonię z zapytaniem o wyniki 🙄🙄🙄
Staram się być dobrej myśli ❤️❤️❤️
Dziewczynki teraz mi się przypomniało, że około 2 dni temu zauważyłam takie dziwne coś na wkładce niczym skrzep taki większy mógłbyc to ten strupek???
Ajka8 Leep Loop to jedna z metod konizacji.
No nic muszę obserwować sprawę. Jak problem nie rozwiąże się do poniedziałku, to będę musiała zadzwonic do mojego doktorka.
Evelinka_90 trzymam kciuki za wyniki ✊❤ wierzę, że będzie dobrze. Moje powinny być max do połowy maja 😉
Udanej majówki Kobietki ✌❤