Doris , na pewno nie jest za późno , trzymam kciuki , aby ten wynik na który czekasz nie pokazał nic gorszego niż HSIL i czekała cie co najwyżej konizacja . A gdyby jakieś raczysko tfu tfu wylazło to pamiętaj , wcześnie wykryte jest w 100 % wyleczalne .
Dziewczyny czy Wy też macie problem żeby uzyskać konkretne informacje w tym całym BIO? Piszę do nich już kolejny raz , uzyskuję odpowiedzi ograniczone do 1 bardzo krótkiego zdań. Zadaję kilka pytań , otrzymuje odpowiedź tylko na pierwsze pytanie i to mało konkretną . Na prawdę nie oczekuję elaboratów w odpowiedzi ,a mam odczucie że jestem zbywana . Po uzyskaniu odpowiedzi , która często jest niejasna , mam jeszcze więcej wątpliwości i pytań. Jak dla mnie szkoda czasu ...
Aparat czy mi się wydaje,że Ty dzisiaj masz kolposkopię? Trzymam kciuki, żeby było ok, szczęśliwie przy kolposkopii lekarz widzi w mig co jest i na miejscu mówi, nie trzeba czekać znowu na te cholerne wyniki.
Pozdrawiam bardzo bardzo Agnieszkę,Doris,Patii,Zania i wszystkie dziewczyny z naszego wątku, udanego dnia a co tam dnia...udanego caluśkiego tygodnia🙂 👍
Kaa Tobie również cudnego dnia☺️
Ja w tym tygodniu odbieram wyniki po konizacji chirurgicznej. Na razie jestem jeszcze spokojna, ale za dwa dni zapewne będę się trzęsła ze strachu 😱
Trzymajcie proszę kciuki. Ja trzymam mocno za Was, za Wasze wyniki, kolposkopie, i dobre samopoczucie
Ja również Wam życzę dziewczynki milusiego dnia😗
Czekam jeszcze co powie mi jeden lekarz 2 jest żeby szczepić ale już pisałam jak ciężko są dostępne te szczepionki u nas w Zabrzu najbliżej zostaje chyba Kraków chodź tam jeszcze nie dzwoniłam, rozmawiał z Apteka w Sieradzu maja dostępne w cenie 505zl jedna
Szczepionka nazywa się Gardasil po nazwie w necie jest więcej informacji o tym
Dodam że mam 2 dziewczynki małe narazie bo 4 i 7 lat ale już rozważam żeby je też zaszczepić
Jeszcze raz ściskam Was dziewczynki cieplutko 🙂