Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
-
...musi byc email abym wyslala zaproszenie...
-
-
Jeśli sie nie sprawdzi...to zawsze mozemy tu wrócić....
-
Dziewczyny zalozylam prywatna grupe na Fb Jestem ja i ajisza:-) , reszty musze znac meila aby wyslac zaproszenie.....proponuje abyście do loginów tych co tu macie dodały skrót d.s.g - skrót od forum....:-) forum calkowicie prywatne nikt go nie widzi i tyljo ja moge dodac nowe chetne dziewczyny....wiec ktora chetna...czekam na info:-)
-
Ajisza ja po leep tez mialam mega bolesci brzucha-i tez jechalam na ketanolu.Codziennie to bedzie lepiej:*:* ale teraz to jestes gosciówa! juz po wszystkim...ufffff
Asiu bedzie DOOOOOOOOOOOBRZE! cholera jasna z tym czekaniem!:*:*:*
-
Ajisza jestes!!!!! moja Ty kobietko:************* wypoczyweaj,lez i miej wsio w pupci:)
Olga mnie tez od razu za jednym zamachem robili lyzeczkowanie kanalu i macicy.i Asia dobrze pisze-musza sprawdzic....
Asiu nawet mi nie gadaj! wchodze i widze ze nie ma wyniku?????????????? nosz cholera!
Ja dzis tak szybciutko-przepraszam...ale ja na fb z nikiem tutejszym sie zalapuje:):)
Moze wieczorem zaloze! jupi ale sie ciesze!
pa kobietki-asiu bede zagladac,ajisza odpoczywaj i pozdrow izke.Olga glowa do gory:)
-
Ok napewno sie do Ciebie odezwe z prośbą o pomoc :)
Jakoś się nie boje...raczej spokojnie podchodzę do tematu no ale na pewno przed samym zabiegiem stres mnie dopadnie.
-
tak ..tyle czekałam na wynik ..ale robiłam w wejherowie ...teraz mam czekac 3 tygodnie ...zobaczymy
jak juz bedziesz miała skierowanie na zabieg to daj znac ..napisze ci meila co i jak ...najwazniejsze to miec skierowanie na zabieg ...z tym ruszasz do innych placówek ...
pozdr ..i trzymaj sie cieplutko i nic sie nie bój ...tzn bój ale rozsadnie ..panika nie wskazana ...
-
Byłabym wdzieczna jak byś mnie pokierowała...co prawda Wojewódzki jakoś zle mi sie nie kojarzy rodziłam tam a w zasadzie miałam robione ciecie i było w miare..ale wolałabym gdzies indziej zrobić ta konizacje.