Do startu gotowi... HSIL- CIN 3 / CIS
dzien dobry !!!
z okazji dnia kobiet odebrałam wynik czerwony cytologii ''stwierdza się nieprawidłowe komórki nabłonkowe. komórki nabłonka HSIL - Zmiany śródnabłonkowe stopnia wysokiego cin 3/ cis''... i tyle...kolposkopia będzie za kilka dni, podczas tego badania pobiorą też wycinki do histopatu... 11 miesięcy temu cytologia była idealna- zero infekcji...będę miała zabieg chyba, a co pozniej - nie wiem...mam dwuletnie dziecko, 29 lat...czy histopatologia może dać taki wynik, że nie będzie nawet zabiegu ? czy jeśli cytologia ujawniła HSIL to już ''pozamiatane''? pomóżcie kobietki...
-
Paulina86 a po jakim czasie od wycinkow do Ciebie dzwonili? <3 kaa a jak! Przeceny przeceny przeceny <3 <3 <3 <3
-
Olenka88 niech żyją przeceny :D :D :D
-
Kaa masz duuza racje.Ja sie ciesze ze moge z kims porozmawiac o tym kto wie jak to jest i rozumie mnie moj problem i obawy ktore caly czas zatruwaja mi glowe co bedzie dalej jakie wyniki i ze znow wszystko od nowa...
-
Olenka super jak zadowolona z zakupow ja tak samo odrazu lepszy humor ;) Wiesz wydaje mi sie jakby bylo cos powaznego bardzo to by dzwonili ze szpitala przynajmniej ja tak mialam ze do mnie dzwonili.Ale wiadomo stres jest ogromny.Milego i spokojnego wieczorku kochane <3
-
Paulina86 o forum interwencji dowiedziałam od innych babek które były wcześniej na tym forum i szczerze Im dziękuję bo fajnie tak sobie pisać i sobie radzić między kobietkami ale jednak fachowa pomoc "na już" bywa niezbędna.
I pamiętajcie dziewczyny, że jeśli będzie chciały o czymś porozmawiać niekoniecznie na forum to istnieje również tutaj konto prywatne.Ja na forum jestem od kilku miesięcy i bywa, że kontakt prywatny jest nieoceniony. Zatem korzystajcie dziewczyny z wszelkich możliwości bo najgorsza jest niepewność i wątpliwości. Pozdrawiam
-
Oj tak Agniesiu. Nastroj lepszy <3 jeszcze tylko niecale 3 dni i dzwonie po wyniki....pozdrawiam rowniez cieplitko <3 <3 <3 <3
-
Paulina86 i to jest mysl. Ja wlasnie wrocilam z zakupow. Kasy stracilam ale 3 pary spodni i kozaczki oraz perfumiki sa. Narzeczony kazal kupic haha milutko. Pozdrawiam cieplutko <3 <3 <3
-
Basia3001 ja sie tak przeciez martwilam ze krwawie a to byl okres jeden dzien opuznienia mialam ale brzuch bolal strasznie krzyz tez az mi sie slabo robilo...i mialam az 7dni...a teraz plamie caly czas nie duzo ale jest...Kaa ja wlasnie skorzystalam z takiej rady eksperta :) gdy nie Ty to bym nie wiedziala ze cos takiego tu jest. <3 jade zaraz na zakupy trzeba kupic sobie jakiegos ciuszka.
-
-
Magda83 moim zdaniem to jeszcze nic niepokojącego. Konizacja to przecież zabieg chirurgiczny więc plamienia z odrobiną krwi to nic alarmującego ale przy okazji zgłoś to lekarzowi, tak dla świętego spokoju.Kurcze...jak my się musimy wiecznie martwić. Kilku dziewczynom poleciłam zgłoszenie problemu lekarzom na tym forum/w zakładce: biuro interwencji onkologicznej.Piszesz o swoim kłopocie,Oni do 2 dni wyjaśnią albo odpowiednio Cię pokierują.To nic nie kosztuje a może warto.W moim przypadku kilka spraw wyjaśnili więc śmiało ich mogę polecić.Funkcjonują anomimowo.Magda83 nie martw się :D