Hej,jaka tu straszna cisza,co tam u Was słychać?Smutno się bez Was robi,jade dziś ściągać szwy,choc z jednej strony ciut ropieje,lekarz uprzedzam że gdzieś mi tam coś lekko,, przypalił i może się w tym miejscu ciut gorzej goić,no nic,zobaczymy...pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :)
patka180392 napisał:
kaa również dołączam się do gratulacji ☺Latte odpoczywaj leżakuj ile wlezie to dla twojego dobra😉Dziewczyny czy wam też po konizacji się okres poprzestawiał? Mi z cyklu 28 się zrobiło 33 i stał się bolesny. I tak ogólnie bardzo dziwnie mi się po tej zmianie pisze oraz postów na stronie też jest mniej
patka niestety po konizacji moje miesiączki są okropne...przed nigdy nic nie bolało a teraz zginam się z bólu, są obfite, pierwszy dzień to leci jak z kranu, za to są krótsze, ale średnio co 30 dni
kaa również dołączam się do gratulacji ☺
Latte odpoczywaj leżakuj ile wlezie to dla twojego dobra😉
Dziewczyny czy wam też po konizacji się okres poprzestawiał? Mi z cyklu 28 się zrobiło 33 i stał się bolesny.
I tak ogólnie bardzo dziwnie mi się po tej zmianie pisze oraz postów na stronie też jest mniej
Witajcie dlaczego tu jest taka cisza, piękna niedziela za oknami się szykuje. Latte odpoczywasz oczywiście ?
Dziewczyny chwalić się nie wypada ale swoimi nawet małymi sukcesami należy a nawet trzeba - dlatego spieszę się pochwalić, że półmaraton nocny zaliczony, atmosfera cudna i nawet nogi tak bardzo nie dają dzisiaj w kość. O czasie nie wspomnę bo to akurat guzik mnie obchodziło
Kochani czytamy wasze posty o zgłaszanych problemach. W pokoju Hyde Park jest wątek pt. Nowe forum tam odpisujcie jakie macie kłopoty techniczne. Piszcie tez do nas na pw. Bardzo się staramy, żeby wszystko działało sprawnie. Dziękujemy za wszystkie informacje, które od Was splywaja w tej sprawie.