a gdzie mój ostatni wpis ?? a niech to !
Najpiękniejsze jest jak któraś z nas się boi a inne wtedy błyskawicznie piszą słowa otuchy, potem nadchodzi ten czas albo badania jak u Iłki albo operacji jak u Latte albo zabiegu jak u większości i okazuje się, że wszystko się układa po naszej myśli. Fajne jest też to, że nawet ze szpitala kobietki piszą co u Nich słychać chociaż przecież każda z nas ma dookoła siebie inne osoby czy to z rodziny czy znajomych itp. Coś jest specyficznego w tym forum, może anonimowość a może to, że wszystkie się boimy o siebie a jak to jest wiemy tylko my. Trzymajmy się pa pa
ilka,:-*
anusia662,złość piękności szkodzi :-),ja piszę z tel,też czasem mnie to irytuje,na wcześniejszym wszystko było bardziej czytelne,ale,da się przywyknąć
aaaaaaaaaaaaaa
Dalej nic nie wyszlo. Juz wiecej nie prubuje wrrrrrrrr
nie bede pisala od nowa. Ale...
Emily mnie tez szlak trafia z tym forum
Latte trzymaj sie i juz blizej niz dalej wszystkiego teraz trzeba odebrac wyniki
naprawde tylko tyle wyszlo z calego mojego napisanego posta😢😢😢😢
kaa gratuluje❤ i podziwiam
Latte
kaa,emillyemily,agnieszka76,OlaMama,ilka-i wszystkie których nie wymieniłam,dziekuje Wam za wsparcie,za cały ostatni tydzień,za słowa otuchy i wsparcia,operacja za mną,fakt-powoli dochodzę do siebie choć dopiero 6 doba po operacji,za dwa tyg wyniki hist patu,mam nadzieję że będą ok,to forum na prawdę jest potrzebne,i chyba nigdy go nie opuszczę.Buziaki :-*
Ola, Ilka trzymam za was mocno kciuki 3
Latte super ze juz w domku zobaczysz będzie tylko lepiej tylko pamiętaj że czasem się dobrze czujemy a mimo wszystko trzeba swoje odlezec :) Cieszę się bardzo że masz yo już za sobą :3
Kaa gratuluję :)
Ja dostaje szału niestety jak jestem na nowym forum bo nie korzystam z komputera a w telefonie nic nie widać. No witki opadają ale czytam i liczę na to że się przyzwyczaje albo za jakiś czas poprawia pisanie postów w telefonie albo zrobią aplikacje bo tak się nie da
Trzymam za wszystkie kciuki 3 piękna pogoda trzeba korzystać ja aktualnie sprzątam bo weekend cały czas poza domem latanie. Pa 3