anusia, z tego co czytam to możliwe że będzie potrzebne leczenie globulkami albo i antybiotykami więc możliwe że termin zabiegu się przesunie :) ale na spokojnie poczekaj co powie lekarz. Napisz do BIO może oni szybciej odpowiadza :)
Oj kobietki kochane 3 ja nawet przez 5 min nie myślałam o tym, żeby opuścić to forum. Nawet nie wiem kiedy minęło to 6 miesięcy z wami i gdyby nie wy to nie wiem jak ciężko by mi z tym wszystkim było. być tutaj i móc kogoś pocieszyć lub pomóc, udzielić rady to jest ogromna radość. bo czuje wdzięczność, że jak ja miałam milion pytań to wszystkie cierpliwie mi odpisywałyście, pocieszałyście i teraz ja jestem dla was :)
pięknego dnia wszystkim, to będzie dobry miesiąc!
ech ja tez jeszcze nie ogarniam tego forum, bardzo ciężko cokolwiek znaleźć i źle się czyta, ale w końcu się wdrożę, a potem znowu zmienią hahaha :P dziewczyny można zdjęcia wklejać może się pokażemy? :D
a gdzie mój ostatni wpis ?? a niech to !
Najpiękniejsze jest jak któraś z nas się boi a inne wtedy błyskawicznie piszą słowa otuchy, potem nadchodzi ten czas albo badania jak u Iłki albo operacji jak u Latte albo zabiegu jak u większości i okazuje się, że wszystko się układa po naszej myśli. Fajne jest też to, że nawet ze szpitala kobietki piszą co u Nich słychać chociaż przecież każda z nas ma dookoła siebie inne osoby czy to z rodziny czy znajomych itp. Coś jest specyficznego w tym forum, może anonimowość a może to, że wszystkie się boimy o siebie a jak to jest wiemy tylko my. Trzymajmy się pa pa