na razie lekarz nic nie mówił bo czekam na kolejną wizytę z usg żeby potwierdzić, że jest zarodek. Pytam z ciekawości jak to może być
Tak, jeszcze przed ale po cc i zapowiada sie dziecko kolo 4.5 kg,co mnie od razu dyskwalifikuje. Szkoda mi bardzo bo mam tylko zbadaną tarczę szyjki i nic więcej, więc nie wiadomo ile będzie trzeba ciąć. Z resztą po dwóch cięciach raczej już nikt mi szans żadnych na poród naturalny raczej nie da. A Tobie coś mówili o ewentualnym zakładaniu pessaru na wszelki wypadek?
jezyk321 napisał:
katarzyna1988 u mnie koło 6 tc czyli okolo 2 tygodnie od terminu miesiaczki ktorej nie bylo, było widac zarodek 6,5 mm. Byłam 2 tyg temu na usg, niestety czeka mnie kolejna cesarka, lekarz nie daje zadnych szans na porod sn. troche szkoda, ale coz bywa i tak
ja bez tej szyjki nie wiem jak będęrodziła, może cc chociaz dwójkę dzieci urodziłam przed konizacją naturalnie. A Ty jestes przed operacją prawda?
ja tez trzymam kciuki:)
Ja jeszcze nie dziękuję bo wczoraj lekarz nie widział zarodka mam się zgłosić za tydzien i już powinno coś widac.
Kasiu gratulacje mega się ciesze 😍 trzymam za ciebie mocno kciuki i za maleństwo