Cześć dziewczynki :) jezyk321 cieszę się z tobą gratuluję :) już niedługo będziesz się cieszyć dzidzią super :) agadomini ja miałam identyczną diagnozę jestem po konizacji 10 miesięcy i jak na razie jest dobrze teraz czekam na wynik drugiej cytologi po konizacji powinna być w tym tygodniu bo czekam już prawie trzy tygodnie trochę długo ale oby była ok.Pozdrawiam was i życzę pięknej niedzieli :)
Jezyk321 Agnieszka76 Tak, tak, zorientowałam się, ze chodzi o ciążę. Źle się wyraziłam. Zdziwiło mnie, że można "na oko" to stwierdzić. Oczywiście, że widzę, że jesteście cudowne i trzeba zwracać się ku lepszym myślom. Wczoraj to poczułam☺ I dziś juz zapowiada się lepiej. Czego wszystkim życzę.
jezyk321 jak to bez biopsji? Ja miałam pobrane z szyjki i jamy macicy i lyzeczkowanie bo był polip. No i czekam co dalej. Pani doktor w centrum profilaktyki na Ursynowie taka rozmowna, ze szok😠 ale jedna z najlepszych diagnostow. Tylko troszke oziebla. Lejek powiadasz?😜 oj póki co mój się zapchal☺ ale właśnie czuję jakiś lepszy humor choć już zasypiam. Fajnie, ze do Was napisałam. Tyle, ze i tak wiem, ze mam hustawke emocjonalną. Aby do rana.. Buziaki
agadomini ja się zgadzam z Agnieszka76, też swego czasu myślałam,że świąt nie dożyję i to była moja pierwsza myśl jak się budziłam i ostatnia każdego dnia, co będzie z moimi najbliższymi i w ogóle.... dlatego myślę, że to jest normalne kiedy mamy obok siebie ludzi których kochamy.Strach i obawa to są te uczucia dzień w dzień.
Ale potem idzie nowe i może być lepiej. Stan psychiczny jest szalenie ważny. I to nie blef ani ściema.
Bądź z nami w kontakcie, nie chowaj się. A piątek szybko nadejdzie i wtedy daj znać co wykazała biopsja.
Każda z nas miała i ma chwile zwątpienia i beznadziei ale to minie, naprawdę minie. Pozdrawiam Ciebie i wszystkie odpoczywające !!
Dzięki Aga, że tak szybko odpisałaś. Czytałam o dobrych rezultatach ale przecież to niestety nie dotyczy każdej z Was/nas... Ja będąc realistka zdaję sobie sprawę, ze to loteria. Jestem wsciekla na siebie, ze tak głupio postępuje zamiast pomóc organizmowi zebrać siły. Ciężko skupić mi się na czymkolwiek. Moja pasja czyli gotowanie poszła w odstawke. Muzyka najukochansza mnie irytuje i zaczynam ryczec bo z czymś fajnym mi sie kojarzy. Chwilę przed wynikami kupiłam bilety dla mnie i moich bliskich na koncert w lutym naszego ulubionego zespołu. Teraz myślę, żeby je zwrócić bo w lutym pewnie nie będę w stanie. Uzalam się, wiem. Jeżdżę rowerem, jest pogoda ale i tak głowa nie pozwala sie tym cieszyć.