@ to zaszyfrowana miesiaczka, okres.😊
kaa ja też jestem 😉
5.09 mam pierwszą cytologie po konizacji jakoś super myśli nie mam bo cały czas czuje kucie w środku. Do tego moja @ po konizacji z miesiąca na miesiąc jest coraz bardziej boląca i coraz bardziej się przesuwa. Zobaczymy co doktor na to. Do tego bardzo mnie piersi bolą. No i kontrola też u mojego ordynatorka na kolposkopii ciekawe jakie terminy będą. ..
A tak po za tym nie mogę pojąć że taszy z nami już nie ma. Dwa dni za każdym razem co wspomniałam o niej płakałam jak dziecko.
Dreama, super ze czujesz się już lepiej :) zobaczysz że w domu szybko dojdziesz do siebie tylko pamiętaj żeby się oszczędzać :) i nawet jak się lepiej poczujesz to przez parę tygodni żadnego dużego wysiłku :)
Kaa, mam to samo. Cały czas się zastanawiam co z Ilka :( dawno się nie odzywała tak samo jak wiele innych dziewczyn. Ale myślę że dlatego że wszystko u nich dobrze albo wypoczywaja tak jak mówisz w końcu to ostatnie dni lata :)
Sama też się nie odzywalam ale te wakacje jakoś tak na mnie leniwie wpłynęły :) ja niedługo wybieram się na 2 cytologie po zabiegu i już czuję stres chociaż jeszcze nawet nie umówilam wizyty. No ale z waszymi kciukami na pewno będzie wszystko okej ;)
Mam ochotę na naszym wątku wszystkie ściągnąć jak do apelu i kolejno odlicz...trochę stąd nam poznikało dziewczyn i marzy mi się, żeby się odezwały i że wszystko u Nich ok !! HALLOOOOO
Wyjątkiem są urlopowiczki i podróżniczki hi hi hi