Dreama kochana, to co Ciebie znowu spotkało jest przykre, czekając na wyniki można stracić głowę, polskie szpitale potrafią naszą psychikę skruszyć na maxa!
Coś o tym wiemy...
Pozdrawiam wszystkie:) Ilka moja kochana buziaki!
Witajcie dziewczyny. Dawno nie pisałam bo po powrocie ze szpitala było mnóstwo rzeczy do zrobienia. Mała chora, starsza z saksofonem biega a raczej razem biegamy ze szkoły do szkoły. Taszcząc go we dwie żeby bylo lżej a dziad cholernie ciężki jest. Do tego mam urwanie głowy z moją sąsiadką o której już wam pisałam wcześniej. Tym razem napisała donos do UM że posadziłam tuje koło bloku u tym samym "zawłaszczyłam" teren gminny. Była kontrola - były pochwały w moją stronę od pań urzędniczek i ta wściekłość sąsiadki - bezcenna. Na tym nie koniec z ostatniej chwili - naskrobala donos do Inspektora nadzoru budowlanego, że jestem w spisku z kominiarzem hahahahaha - a że budynek stary to się zaczęli przyglądać. Walnięta kobieta strzeliła nam wszystkim w kolana. Nadzór zastanawia się nad ogromną karą dla nas wszystkich za opóźnienia w przeglądach budynku. I teraz najgorsze co mam wam do powiedzenia. Otóż zadzwoniłam dzisiaj dokładnie 2 tygodnie po konizacji do szpitala. Myślałam - pewnie nie będzie histopatologicznych jeszcze a tu - bach! Są! No i rozmowa analogiczna do tej po elektronizacji "wyniki są ale nie możemy ich pani wydać konieczna będzie wizyta u ordynatora w piątek". Fuck! Pomyślałam - jednak nie będzie prezentu urodzinowego. Pozdrawiam.
Ps. Już nie płaczę. Płakałam od 12:30 do 13:00 i na "M jak miłość".
Ilka, to Ty nie małpuj!!!
Witam :) Co u Was dziewczyny słuchać?
ana67 myślę, że w imieniu wszystkich albo przynajmniej w imieniu większości dziękujemy za pomoc w tej sprawie, nie potrzeba nam danych dot.wpłat, najważniejsze, żeby mieć świadomość, że będzie dla Taszy coś od nas stąd, pozdrawiam
Wieniec dla Magdy został zamówiony. Ze zbiórki wpłynęło 361zl.Jeśli sobie życzycie dołączę screny z wpłatami. Dziękuję.
A bo ja tak mam panikę sieje ,boje się ale nic na to nie poradzę co ma być to i tak będzie. I tak musze badania zrobić i tak. A tak to jeszcze mam kontrol tarczycy za niedługo bo niby w wynikach krwi jest ok to na usg była powiększona. No leci ten czas jak szalony. Ty pół roku temu dzwonilas a ja już pół roku prawie po. Się naczekałaś za wszystkie czasy. Ale wiem że będzie u ciebie dobrze 😉
A bo ja tak mam panikę sieje ,boje się ale nic na to nie poradzę co ma być to i tak będzie. I tak musze badania zrobić i tak. A tak to jeszcze mam kontrol tarczycy za niedługo bo niby w wynikach krwi jest ok to na usg była powiększona. No leci ten czas jak szalony. Ty pół roku temu dzwonilas a ja już pół roku prawie po. Się naczekałaś za wszystkie czasy. Ale wiem że będzie u ciebie dobrze 😉
Widac patka juz calkiem luzne podejscie od dawna! I swietnie😍😍 niech sko sultuja na wszystkie strony i pozniej tylko kontrole
Taaak. Ja juz niedlugo. Wczoraj wlasnie wspominalysmy z kolezanka jak siedzialysmy w Krakowie na balkonie a ja dzwonilam umowic zabieg. To byl marzec, to bylo dokladnie pol roku temu.. dramat.
Witajcie moje dziewczynki 😊 jestem już po wizycie u lekarza i tak cytologia zrobiona zostałam poinformowana że wynik może być później niż 3 tygodnie ponieważ komisja się zbiera na 1 cytologii po konizscji i omawiają wynik wiec woow jak naprawdę tak jest i jak będą wyniki to wtedy kolposkopia z biopsja bo nawet jak tam nic nie będzie to pobierają zdrową tkankę aby mieć pewność że nic tam nie zostało. A co do moich bóli to podobno mnie szyjka nie boli bo ona nie jest unerwiona tylko może mnie boleć coś tam (nie pamiętam 😉😂) związane z macicą dostałam czopki przeciw zapalne i tyle kontrola za miesiąc tak samo za miesiąc ostatnie już szczepienie i kolposkopia. A u was jak? Dreama jak się czujesz? Anusia ty tez teraz na dniach konizacja dobrze pamiętam? Ściskam was ciepło i pozdrawiam