Witajcie dziewczyny. Dawno nie pisałam bo po powrocie ze szpitala było mnóstwo rzeczy do zrobienia. Mała chora, starsza z saksofonem biega a raczej razem biegamy ze szkoły do szkoły. Taszcząc go we dwie żeby bylo lżej a dziad cholernie ciężki jest. Do tego mam urwanie głowy z moją sąsiadką o której już wam pisałam wcześniej. Tym razem napisała donos do UM że posadziłam tuje koło bloku u tym samym "zawłaszczyłam" teren gminny. Była kontrola - były pochwały w moją stronę od pań urzędniczek i ta wściekłość sąsiadki - bezcenna. Na tym nie koniec z ostatniej chwili - naskrobala donos do Inspektora nadzoru budowlanego, że jestem w spisku z kominiarzem hahahahaha - a że budynek stary to się zaczęli przyglądać. Walnięta kobieta strzeliła nam wszystkim w kolana. Nadzór zastanawia się nad ogromną karą dla nas wszystkich za opóźnienia w przeglądach budynku. I teraz najgorsze co mam wam do powiedzenia. Otóż zadzwoniłam dzisiaj dokładnie 2 tygodnie po konizacji do szpitala. Myślałam - pewnie nie będzie histopatologicznych jeszcze a tu - bach! Są! No i rozmowa analogiczna do tej po elektronizacji "wyniki są ale nie możemy ich pani wydać konieczna będzie wizyta u ordynatora w piątek". Fuck! Pomyślałam - jednak nie będzie prezentu urodzinowego. Pozdrawiam.
Ps. Już nie płaczę. Płakałam od 12:30 do 13:00 i na "M jak miłość".
ana67 myślę, że w imieniu wszystkich albo przynajmniej w imieniu większości dziękujemy za pomoc w tej sprawie, nie potrzeba nam danych dot.wpłat, najważniejsze, żeby mieć świadomość, że będzie dla Taszy coś od nas stąd, pozdrawiam
A bo ja tak mam panikę sieje ,boje się ale nic na to nie poradzę co ma być to i tak będzie. I tak musze badania zrobić i tak. A tak to jeszcze mam kontrol tarczycy za niedługo bo niby w wynikach krwi jest ok to na usg była powiększona. No leci ten czas jak szalony. Ty pół roku temu dzwonilas a ja już pół roku prawie po. Się naczekałaś za wszystkie czasy. Ale wiem że będzie u ciebie dobrze 😉
A bo ja tak mam panikę sieje ,boje się ale nic na to nie poradzę co ma być to i tak będzie. I tak musze badania zrobić i tak. A tak to jeszcze mam kontrol tarczycy za niedługo bo niby w wynikach krwi jest ok to na usg była powiększona. No leci ten czas jak szalony. Ty pół roku temu dzwonilas a ja już pół roku prawie po. Się naczekałaś za wszystkie czasy. Ale wiem że będzie u ciebie dobrze 😉
Widac patka juz calkiem luzne podejscie od dawna! I swietnie😍😍 niech sko sultuja na wszystkie strony i pozniej tylko kontrole
Taaak. Ja juz niedlugo. Wczoraj wlasnie wspominalysmy z kolezanka jak siedzialysmy w Krakowie na balkonie a ja dzwonilam umowic zabieg. To byl marzec, to bylo dokladnie pol roku temu.. dramat.
Witajcie moje dziewczynki 😊 jestem już po wizycie u lekarza i tak cytologia zrobiona zostałam poinformowana że wynik może być później niż 3 tygodnie ponieważ komisja się zbiera na 1 cytologii po konizscji i omawiają wynik wiec woow jak naprawdę tak jest i jak będą wyniki to wtedy kolposkopia z biopsja bo nawet jak tam nic nie będzie to pobierają zdrową tkankę aby mieć pewność że nic tam nie zostało. A co do moich bóli to podobno mnie szyjka nie boli bo ona nie jest unerwiona tylko może mnie boleć coś tam (nie pamiętam 😉😂) związane z macicą dostałam czopki przeciw zapalne i tyle kontrola za miesiąc tak samo za miesiąc ostatnie już szczepienie i kolposkopia. A u was jak? Dreama jak się czujesz? Anusia ty tez teraz na dniach konizacja dobrze pamiętam? Ściskam was ciepło i pozdrawiam
Witajcie moje dziewczynki 😊 jestem już po wizycie u lekarza i tak cytologia zrobiona zostałam poinformowana że wynik może być później niż 3 tygodnie ponieważ komisja się zbiera na 1 cytologii po konizscji i omawiają wynik wiec woow jak naprawdę tak jest i jak będą wyniki to wtedy kolposkopia z biopsja bo nawet jak tam nic nie będzie to pobierają zdrową tkankę aby mieć pewność że nic tam nie zostało. A co do moich bóli to podobno mnie szyjka nie boli bo ona nie jest unerwiona tylko może mnie boleć coś tam (nie pamiętam 😉😂) związane z macicą dostałam czopki przeciw zapalne i tyle kontrola za miesiąc tak samo za miesiąc ostatnie już szczepienie i kolposkopia. A u was jak? Dreama jak się czujesz? Anusia ty tez teraz na dniach konizacja dobrze pamiętam? Ściskam was ciepło i pozdrawiam