doreczka1207 moim zdaniem najważniejsze, że w kanale nic nie siedzi tylko na tarczy, jest naprawdę duża szansa na zakończenie leczenia konizacją ale to pewnie usłyszysz jeszcze nie raz od lekarza. Poza tym pomyśl ile kobiet w ogóle nie ma zielonego pojęcia, że mogą być chore i nie sprawdzając czy nie chodząc do gina nie mają nawet szansy na wyleczenie bo czas leci a czas odgrywa tutaj jedną z najistotniejszych ról.
Ja przed zabiegiem miałam szereg zaleceń i pewnie Ty też dostaniesz odpowiednią listę. Zrób wszystko żeby jeszcze w tym roku dostać termin.
Głowa do góry !
histopatologia potwierdziła HSIL na tarczy szyjki, w kanale i macicy czysto, rozmawiałam z lekarzem , kwalifikuję się do LEEP, więc tak jak realnie zakładałam ...
Są wyniki , jadę odebrać , zaciskajcie kciuki , nastawiam się pozytywnie , ale boję się kurka jak nie wiem co ...
Ucięło mój wpis, gdy go zedytowałam :P Jest tak, że cały czas mam jakieś kłucia, bóle, wzdęcia. Nie tylko przed okresem czy w czasie owulacji. Czy to na pewno tylko hormonalne porządki? Miałam tez infekcje, antybiotyk dopochwowy. I chociaż brałam osłonowe globulki po antybiotykoterapii teraz mam jakieś pieczenie u ujścia pochwy. Jak nic, cofną mnie z tej elektrokonizacji gdy stawię sie w środę w szpitalu..
moje też miały być w piątek i nie ma ...