Witam.Ja dzisiaj pisze z dobrymi wiadomością miesiąc temu miałam operacje metoda stundorpha w biopsji cin 3 cis dzisiaj odebrałam wynik histopatologiczby który brzmi ZMIANA ZOSTAŁA USUNIĘTA W Całości!Trzymam za inne dziewczyny kciuki oby odebrały też tylko same dobre wyniki .Pozdrawiam cieplo
anusia662 a u mnie w piątek minie 3 tygodnie od biopsji , jak ja bym się ucieszyła gdyby się okazało że jest tylko CIN 1
Dziewczyny wytłumaczcie mi proszę jak to jest z tymi badaniami i wynikami . Teoretycznie 3 grupa cytologii to jeszcze nie rak ,a co najwyżej stan przednowotworowy , tymczasem jak wyczytałam ile tu osób na grupie w biopsji po cytologii w 3 grupie miało CIS to ręce opadają i strach oblatuje ...
emilyemily liczę , że będę mogła podzielić się dobrą wiadomością najpóźniej do piątku , na razie trzęse portami i boję się raka :(
Hej kochane :* ja czekam na same dobre wiadomości od was :) ja odebrałam wyniki cytologi i nadal gr1 :) więc zdrowa jak rybka, mam nadzieję, że jak najdłużej. Ściskam was kochane :*
ilka co u Ciebie konkretnie wyszło ?