A ja dziś idę na kontrolę po łyżeczkowaniu mam takiego stracha że ojej z tego wszystkiego znów zaczęłam więcej palić i moja walka z flegma w gardle po rzuceniu nic nie dała i trochę chyba ze stresu to mam eh masakra obu wszystko było dobrze a za tydzień wyniki ze szpitala z hist i zaś stresy jak bym chciała żeby to już się wszystko skończyło bo inaczej zejdę na zawał eh :(
martyna 90 za nawilzenie pochwy odpowiadaja gruczoły przy jej wejściu oraz hormony nie szyjka, szyjka produkuje tylko śluz ulatwiajacy przedostanie sie plemnikow do jajeczka :)
Dlatego napisałam,że nie wszystkie bo ja nie mam żadnych problemów. Ale z kolei dzisiaj odebrałam moją cytologię i się podłamałam bo nagle wyszła mi grupa II. Nie ma żadnych zmian śródnabłonkowych ale wyszedł odczyn zapalny. Niby skąd... W wyniku moczu w badaniu też stan zapalny. Jestem zapisana do lekarzy i nie mogę się doczekać tych wizyt, pewnie zapiszą jakieś globulki i wyniki się poprawią ale ja teraz w głowie będę miała znowu strach i obawę. Do dupy to.
dziewczyny ja palilam 12 lat. Probowalam rzucac z tabletkami i trwalo to maks 2 miesiace później znowu zaczynalam palic. W styczniu minely 2 lata kiedy wstalam rano i nie chciało mi się isc do sklepu po papierosy. Od tego czasu nie pale. Ale w sumie dobrze pól roku później poznalam swojego narzeczonego, który nie umawial sie z palacymi dziewczynami haha