Chciałam podziękować dziewczynom (m.in. Agaccie) za wiele ciepłych słów skierowanych w moją stronę. Przeszłam konizacje z końcem maja, moja sytuacja była chyba dość nietypowa (nie znalazłam analogicznego przypadku na forum): CIN 2 w kanale, nic na tarczy. Zmiana wycięta, na kontroli w lipcu powiedziano mi, że jest ok i możemy nawet niebawem starać się o dziecko. Pani doktor zauważyła tylko upławy i niewielka ziarninę. Przyszedł sierpień, wrzesień... I coraz częściej planie, najpierw były to krwawienia kontaktowe, teraz już właściwie ciągłe. Na wizytę muszę czekać jeszcze miesiąc. Jestem załamana. Czy któraś z Was miała po konizacji (lub niezależnie od niej) taka sytuację?
Hej dziewczyny ależ się ciesze, że jest tu coraz więcej bardzo dobrych wieści ja póki co czekam do listopada idę na kolejną cyto i zobaczymy co ze mną trzeba robić. Dlatego zbytnio się nie udzielam ale jestem z Wami cały czas i za nas wszystkie trzymam kciuki
agnieszka76 Aguś w lutym nie miałam tych zmian w usg zrobiły się pod koniec czerwca. W sobotę byłam na tk za tydz.opis ale bez kontrastu bo wojuję jeszcze z guzami tarczycy. Nerka trochę dopuściła chociaż kreatynina podwyższona i ciśnienie mam podwyższone. 12 września doppler tętnic nerkowych i 16 nefrolog zobaczymy. A 2 października rezonans ale już z kontrastem. Są dobre i źle dni ale cieszę się z każdego. Menopauza nie odpuszcza a ja mam 39 lat i się męczę. Od operacji było wszystko dobrze A teraz jest trochę gorzej
Cześć! Odebrałam dziś wynik hist-pat po konizacji - zmiany dysplastyczne usunięto doszczętnie !!!
Skaczę z radości! Dziękuję dziewczyny za wsparcie, to forum dało mi nadzieje. Najbardziej dziękuje Dorni_pe, z którą byłam w niemal ciągłym kontakcie przez pw.
Teraz pozostaje mi nieustanna kontrola. Jak to wyglądało u Was po konizacji? Czy wystarczy kontrola kolposkopowa i cytologiczna za pół roku? Czy szybciej się umówić na kontrole.
Wszystkim wspaniałym kobietom życzę tylko pozytywnych wyników!!!
Katexdivision dziękuję za odpowiedź 😉 pozdrawiam
Katexdivision możesz dać namiary na te kliniki będę wdzięczna pozdrawiam