Rozmawialam z moją ginekolog i powiedziała ze raczej niemożliwe zeby histo tak dobrze wyszła przy dodatnim cintec i że wycinek mogl byc pobrany nie z tego miejsca co trzeba... Zalecila konizacje. Ide na konsultacje do innego lekarza, bo troche mi soe to kupy nie trzyma
Rozmawialam z moją ginekolog i powiedziała ze raczej niemożliwe zeby histo tak dobrze wyszła przy dodatnim cintec i że wycinek mogl byc pobrany nie z tego miejsca co trzeba... Zalecila konizacje. Ide na konsultacje do innego lekarza, bo troche mi soe to kupy nie trzyma
Pella tak jak wcześniej wspominałam miałam zabieg w sw.Rodzinie i z automatu zostałam przekazana do przychodni na NFZ na ul.Niegolewskich a lekarz sam powiedzial, że przez pierwszy cytologia co 3 mies, jeśli wyniki będą dobre to później po roku bedziemy spotykać się co pół roku No a jeszcze później co rok.Wszystko zależy od poprawnych wyników.Natomiast prywatnie P.doktor odrazu ustaliła co 8 miesięcy ponieważ uważa, że nie ma potrzeby częściej. Także moje wyniki są jedne a każdy lekarz co innego.
Pozdrawiam