Mostu zazdro tego zastrzyku!
Ja odstawilam hormony 26 stycznia. Po tygodniu buchania gorąca, czułam jakby mi się twarz palila. Moja mama tak miała przy menopauzie Przeszło już. Chrzakam więcej niż zwykle A w nocy nogi same chodzą. Miewam napady śpiączki ale pomagają słuchawki z dobra muzyką. Ogólnie jestem jakas ciągle wnerwiona (ale to akurat nie wiem czy od hormonów, czy jeszcze bardziej wyostrzył się mój już i tak trudny charakter 😂).
Kajda cofnij się na 1288 tam napisałam jak jest na jodzie na Przybyszewskiego . Pozdrawiam
Kajda - pytałam ich, nie ma testu. Nie wiem czy Kasia nie miała zastrzyku więc jej pobyt mógł troszkę inaczej przebiegać.
Ja musiałam odstawić hormony miesiąc przed. Przyjęcie na oddział mam w przyszły piątek. Więc zdam relacje jak to było :-) Denerwuje się bo jestem krótko po covid. Przez odstawienie hormonów i osłabienie covidem mam problemy z podniebieniem, oby tylko nie jakąś candida czy coś bo się załamie. Mam nadzieję, że nie będzie to przeciwskazaniem...
Dziewczyny na Przybyszewskiego testów na COVID się nie robi . Ja miałam podany zastrzyk Thyrogen . Nie odstawiałam tabletek . Jak macie pytania to piszcie . Myśleć pozytywnie będzie dobrze .