Rak tarczycy
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu.
Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
-
Sylwia
U was upały pewnie wykapalas sie w jakimś bajorze i o infekcje nie trudno lecz sie kochana wszystko bedzi dobrze
-
Biedactwo ale się strachu najadłaś bidulko Najważniejsze że wszystko dobrze. :)))) Ale skąd infekcja pęcherza latem?
-
a ja wczoraj caly dzien przelezalam w szpitalu -przez tydzien czasu bardzoooo bolal mnie brzuch ale myslalam ze moze cos zjadlam albo moja lamblia sie odezwala - a wczoraj rano poszlam do lazienki sie wysilac i zaczelam sikac krwia !!!!! dzwonilam do lekarzy i kazali jak najszybciej przyjechac do szpitala - boze dziewczyny nawet nie wiecie co ja wczoraj przezylam !!! chyba tak sie jeszcze nie balam :/
lekarze mowili o raku - porobili mi badania i pod wieczow powiedzieli mi ze mam rozlegla infekcje pecherza - a ja normalnie rozplakalam sie ze szczescia !!!! ze to nie rak !!! nikomu nie zycze takich przezyc !
teraz jestem w domku na antybiotykach - umieram z bolu - ale zniose wszystko najwazniejsze ze to nie to co podejrzewali
-
donia
spokojnie - tego raka mozna wyleczyc obojetnie gdzie sie przerzucil - nie napisalas jakiego dokladnie Twoja mama ma raka ale domyslam sie ze albo brodawkowaty albo pecherzykowaty - nie wiem tez czy mama miala wykryte przerzuty przy diagnozie czy dostale je jakis czas po leczeniu
tak czy siak - raka tarczycy mozna wyleczyc nawet z pluc - moja lekarz wyleczyla kiedys chlopaka z rozleglymi przerzutami - i byly one tez w plucach - kiedys znajoma mi mowila ze byla w szpitalu ze starsza pania ktora tez miala wyleczone przerzuty na pluca - pamietaj ten rak jest inny od wszystkich i latwiej sie go pozbyc :)
-
Basia to ja wystawilam tamten filmik w porównaniu z tym to u mnie to był hotel hi hi. Juz mi przysłali na pierwsza kontrole na 26 sierpnia. Za tydzień odstawiam hormon mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i nie będę musia wracać do mojego "apartamentu" pozdrawiam wszystkich
-
Basia49
Dzięki za link do filmiku o izolatce, teraz wiem czego się spodziewać
-
Donia2210
Cześć mam pytańko u mojej mamy wykryto raka tarczycy.
Teraz stwierdzono że ma przeżuty do płuc nie wiem czy to uleczalne czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć bardzo bym prosiła.
-
Krtoras z was pokazała na Youtube filmik z izolatki w Irlandi super warunki,a ja znalazłam izolatke w Gliwicach tez ktos wpuscił filmik na Youtube popatrzcie ... niebo,a ziemia.....
http://www.youtube.com/watch?v=aROphCMhp18
-
dorcia
Czego się boisz konkretnie? tu nie ma sie czego bać :)
Pozdrawiam wszystkie Panie
-
Dorcia ty się nie bój 1 Poczytaj ile tu osób sobie poradziło z tym problemem:)