Rak tarczycy

15 lat temu
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu. Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
13026 odpowiedzi:
  • To mi lekarz podejrzewa odnośnie tego puchnięcia stóp a dokładniej tej jednej stopy :( tego by mi jeszcze brakowało ;)
  • 9 lat temu
    Już przeczytałam co to d dimery :-)
  • 9 lat temu
    Trawnik poczeka:-) zadzwoniła przyjaciółka z Krakowa że jest w Przemyślu, więc biegnę do niej.A przed chwilą drzwi malowałam,jeszcze 2 sztuki zostały. Anka,jak na chodzie to dobrze:-D Kalmara co to d dimery :|
  • 9 lat temu
    Spotkalam w Gliwicach starszą Panią,ktora 25lat jeździ na kontrolę po usunięciu tarczycy :D .Te badania to tak jak pisala buleczka :)Więc glowa do gory :D
  • 9 lat temu
    Ja rocznik 86, we wrześniu kończę 29 lat. Idę zaglądnać do grupy na fb co Bulka podała ;-)
  • 9 lat temu
    Vjolka jak tam trawnik ???
  • wyniki według mnie masz wzorowe, tak trzymaj i idź do przodu.
  • kochane dziewczyny...moja sila jest w WAS...dziekuje z calego serducha..buziale ;) TSH 0,997(1) T416,0
  • kochane dziewczyny...moja sila jest w WAS...dziekuje z calego serducha..buziale ;) TSH 0,997(1) T416,0
  • Izaa76 czyli masz to co ja. Wkurza mnie to ze inni traktują mnie jak trędowatą a ja jestem tą samą zwariowana dziewczyną chociaż parę kg większą haha Ale tak jak napisałaś grono prawdziwych przyjaciół się zawęża oj bardzoooo a to jest przykre niestety. Chociaż z drugiej strony poznaje się nowych ludzi :) magdencja słuchaj dziewczyn Głowa do góry !!!!

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat