Rak tarczycy

14 lat temu
Mam 36 lat. Problemy z moją tarczycą zaczęły się w wieku ok. 12 lat kiedy to, miał miejsce wybuch w Czarnobylu. Natomiast rok temu zdiagnozowano u mnie raka tarczycy. Wyszło całkiem przypadkowo. Po urodzeniu drugiego dziecka postanowiłam zrobić porządek z moją tarczycą tylko dlatego, ze moja szyja była gruba. Wyniki TSH miałam w normie, FT3 i FT4 także. Był też guz, ten złośliwy guz. Na moje szczęście miał 6 mm. Jestem po wycięciu całej tarczycy i po jodzie radioaktywnym. Nie mam komórek rakowych. Na życie patrze inaczej, dostrzegam to - czego nie widziałam wcześniej.
13025 odpowiedzi:
  • Dziewczyny, spokojnych, zdrowych, zdrowych i zdrowych Świąt Wielkanocnych <3
  • Spokojnych,zdrowych i radosnych Swiat Wielkanocy!
  • 9 lat temu
    Dzięki:-)
  • Vjolka miłego odpoczynku :D Pozdrowienia <3
  • Aniaw12 dziekuje, wszystko sie przyda jak na święta jak i po. Wzajemnie dużo zdrowia i szczescia :)
  • Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkim dużo spokoju, wiary, radości, no i zdrowia przede wszystkim. Niech ten czas spędzony w rodzinnym gronie doda Wam siły do walki z chorobą. ;)
  • 9 lat temu
    Już się zarejestrowałam,kurcze jaka jestem głodna:-/
  • 9 lat temu
    Kasiu super, że wychodzisz :) Mnie wypuścili 3 dnia po operacji.Opuchliznę nad bliną też mam ale myślę że powoli zniknie. Trzymaj się i nie szalej w domu z pracami
  • Jutro wychodze,troche wymusiłam na lekarzu :-) nad rana opuchlizna jest troszkę mniejsza ale ma zejść. W końcu.
  • Gatta 30 dni plus szpital ale rodzinny bez problemu przedłużał zwolnienie. Vjolka powodzenia i odzywaj sie :)

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat