dajcie znać czy jodowania odbywają się zgodnie z planem :-) pozdr
Isia73-dzieki za słowa otuchy, niby wszystko rozumiem i lekarze też mi tak tłumacza, ale ja się dodatkowo nakręcam tym wirusem i tym że jak najszybciej chciałabym już być po operacji i się tego pozbyć , a tu taki dupiaty okres ... dodatkowo od lat leczę się na nerwicę lękowa, która mam na punkcie chorób właśnie, a tu takie coś...exh
Patrycja 1985, wiem, że to łatwo mówić, ale trzeba wierzyć. Jest nas tu cala grupa, więc nie ma co się nakrecac. Fakt, pandemia pokrzyzowala nam plany, ale trzeba myśleć zdroworozsadkowo. Tez się martwię, zastanawiam się, jak będzie przez tego wirusa, ale głowa muru nie przebije. Staram się normalnie funkcjonować. Kiedyś pisałam, że ten rak to nie moja jedyna przypadłość. Jestem rowniez od 30 lat chora na toczen, a ten bywa nieprzewidywalny. Nie bój się swojej choroby, naucz się z nią żyć. Stres niczemu dobremu nie sprzyja. Szczerze, to Nawet nie mam czasu myśleć o chorobach. A teraz , jak trzeba byc ostroznym, to tym bardziej. Spędzanie czasu w domu dostarcza wiele atrakcji. I myśl pozytywnie! ;)
Patrycja 1985, wiem, że to łatwo mówić, ale trzeba wierzyć. Jest nas tu cala grupa, więc nie ma co się nakrecac. Fakt, pandemia pokrzyzowala nam plany, ale trzeba myśleć zdroworozsadkowo. Tez się martwię, zastanawiam się, jak będzie przez tego wirusa, ale głowa muru nie przebije. Staram się normalnie funkcjonować. Kiedyś pisałam, że ten rak to nie moja jedyna przypadłość. Jestem rowniez od 30 lat chora na toczen, a ten bywa nieprzewidywalny. Nie bój się swojej choroby, naucz się z nią żyć. Stres niczemu dobremu nie sprzyja. Szczerze, to Nawet nie mam czasu myśleć o chorobach. A teraz , jak trzeba byc ostroznym, to tym bardziej. Spędzanie czasu w domu dostarcza wiele atrakcji. I myśl pozytywnie! ;)
isia73- dzięki za wsparcie. .ja się dowiedziałam parę dni temu dlatego muszę się z tym oswoić..wiem że musi być dobrze nie na innej opcji🙂 mam nadzieję że do lata będziemy miały po problemie wszystkie czekające na leczenie
Czy był ktoś ostatnio na pierwszej wizycie w Gliwicach?, Chodzi mi o tą wizytę która się ma ustalana po oddaniu szkiełek..ja mam na 16 kwietnia i już się boje ze przełożą, a kiedy operacja itd..
isia73- jodowanie na kwiecień masz aktualne?
marzycielka- a wiadomo co z twoją operacja?