Rak piersi

14 lat temu
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
3342 odpowiedzi:
  • 11 lat temu
    Jasne że tak :)))
  • Pozytywne myślenie, hmm: ja teraz jestem na takim etapie - już naprawdę chcę iśc na ten zabieg, żeby szybko wrócic i odpoczywac, spacerować jak dama (tylko trochę lżejsza), czytac zaległe książki....czyli w końcu mieć wolne (z pewnymi oczywiście ograniczeniami) - może być???
    Użytkownik @Rybenka napisał:
    dużo odpoczynku i wygrzewaniaaspiryna nie, czosnek też rozrzedza krewpozytywne myslenie naprawde pomagatrzymaj sie!!

• Fervexu już nie ma, a Febrisan może być? Wczoraj wzięłam na zmianę z wapnem musującym +wit.c.
    Czuję się lepiej - może nic już nie brac?
    Użytkownik @bbb napisał:
    Olusia nie bierz aspiryny bo wpływa na krzepniecie krwi i będzie problem .Polecam Fervex i herbata z cytryna w dużych ilościach.

• 11 lat temu
    dużo odpoczynku i wygrzewania
    aspiryna nie, czosnek też rozrzedza krew
    pozytywne myslenie naprawde pomaga
    trzymaj sie!!
  • 11 lat temu
    Olusia nie bierz aspiryny bo wpływa na krzepniecie krwi i będzie problem .Polecam Fervex i herbata z cytryna w dużych ilościach.
  • Witam:))) 19-go marca mam planowaną mastektomię i chciałabym, żeby ten termin był dotrzymany przeze mnie - jak mam się uchronić przed falą przeziębień, jestem w pracy do 17-go włącznie, a dziś coś "próbuje mnie lekko łupac".
    Poradźcie kochani, co mogę, a co nie mogę wziąć, żeby bezpiecznie "to" rozgonić.
  • Witam, ja miałam badania genetyczne robiono. Najpierw BRCA 1 i na to czekałam 1 miesiąc z teraz badają mi CHEK i na to 2 miesiace czekam.
  • 11 lat temu
    Bo pewnie próbki wysyłają do Szczecina.
  • 11 lat temu
    Witam.
    Wczoraj pobrano mi krew na badania genetyczne.Wynik ma być po 2 miesiącach
    Czy któraś z Was też tak długo czekała na wynik badania?
  • 11 lat temu
    No, jutro znów ruszamy :)))

Zaloguj się lub Zarejestruj, żeby odpowiedzieć lub dodać nowy temat