Rak piersi
Jestem po mastektomii dwa lata i nie mogę jeszcze dojść do równowagi ,nie mam żadnego wsparcia borykam się z nim sama ,czasami mam wszystkiego dosyć.Proszę o jakieś rady bo nie mam nawet z kim o tym porozmawiać .
-
Tak dokladnie musi Bedzieeeeee Dobrze nie ma innej opcji.Goya76- zgadzam sie z Toba i Twoja wypowiedzia rowniez wole byc na ziemiii z moja coreczka mezem niz gdzies tam .trudne to wszystko do zrozumienia
-
Rybeńko!!!wszyscy w coś lub kogoś wierzymy!!!U mnie tez nie jest cudownie bo sama wychowuję dziecko i ciężko pracuję w fabryce!czekając kiedy mi ręce odpadną!A według naszej cudownej wiary powinnyśmy się cieszyć że jestesmy chore i ogólnie najlepiej byłoby byśmy cierpiały bo BÓG nas kocha i zsyła takie miłe krzyżyki!!!Cudownie!A im więcej cierpienia tym więcej nieba!Głupoty!!!!!
Nie chcę chorować, nie chcę cierpieć po prostu chcę wychować dziecko i być z nim jak najdłużej TU na ziemi a nie gdzieś tam!!!!!!!!!!!!!
-
Malutka cale szczescie dobrze czuje sie z babcia tak wiec jeden klopot z glowy reszta zajme sie sama trzeba zaczac przygotowywanie do walki.obyyyyyy jak najszybciejjj pozdr jak Twoje samopoczucie
-
Malutka cale szczescie dobrze czuje sie z babcia tak wiec jeden klopot z glowy reszta zajme sie sama trzeba zaczac przygotowywanie do walki.obyyyyyy jak najszybciejjj pozdr jak Twoje samopoczucie
-
no ładnie:)
Cieszymy sie wiosną:)
A jak u Ciebie?
Jak przyzwyczajanie malej do babci?
-
Hej Dziewczyny co słychac ładna pogoda ptaszki spiewaja pozdrawiam
-
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn z tego forum :)
-
Hej Ewita
Jestem z forum tarczycy i widze, ze Ty tez masz z nia problem. Glowa do gory to moze nie byc nic groznego - i w zwizku z tym pisze - bardzo fajnie, ze masz tak sprawna pomoc i od razu chca sie toba zajac, ale czy wyciecie plata jest konieczne tak od razu.... nie wiem skad jestes, ja na wynik biopsji, (ktory pokazal podejrzenie raka brodkawkowatego tarczycy) czekalam 2 tygodnie.... choc nie wiem moze lekarka uznala twoje guzki za potencjalnie grozne, bo czasami w tych wypadkach tez usuwaja. A może najpierw prywatna biopsja ? Pozdrawiam i daj znac czemu od razu chca cie ciac.
-
Ależ na Ciebie spadło problemów ale widać że jesteś twarda i dasz radę. Trzymaj się !
-
a dziekuję, czuje się ok
chociaż za tydzień mm wizyte u onkologa I zaczynam sie stresować z lekka
ale patrze za okno, widzę nadchodzaca wiosnę I cieszę się, żę JESTEM