witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam, słoneczko wychodzi ,będzie wiosna i będzie wszystko dobrze
Heniek cieszę się że ci się udało ,uważam że każdemu z nas to się należy tylko zależy od szczęścia na kogo się trafi na komisji, gdybym trafiła na pana to pewnie bym miała ale ja trafiłam na babę i to zołzę i efekt jest ,ale spróbuję jeszcze raz, jak to czas szybko mija ,już masz 2 miesiące życia bez raka ,a mówiłam że wszystko będzie dobrze, ja już jestem 7 m-cy i jest ok,kontrola też będzie ok ,pozdrawiam cieplutko
Agatka strach ma wielkie oczy ale na pewno będzie dobrze , lekarz przed operacją też mnie straszył,a jak przeczytałam o możliwościach powikłań to myślałam że ucieknę albo dostanę zawału ale wszystko się dobrze skończyło i u was też tak będzie, a z tym czasem operacji to różnie bywa ,nie wolno się martwić na zapas, co mogę doradzić to przed operacją przynoszą do podpisania wyrażenie zgody na operację i jest tam wypisanych kupę niepotrzebnych rzeczy .koleżanki z sali mówiły by tego nie czytać tylko podpisać a ja byłam ciekawa i później żałowałam, jeśli mama się boi to lepiej by tego nie czytała,trzymajcie się mocno i oby ta operacja była jak najszybciej , bo później będzie już z górki czyli coraz lepiej,pozdrawiam i pozdrów mamę od nas
Alexandra fajnie że jesteś z nami ,pytasz o bakterie w moczowodach to też to mam i lekarz powiedział że to tak będzie kazał pić wit.c i femisept uro bo inaczej to antybiotyki trzeba by pić cały czas a to nie możliwe, napisz jak wy sobie z tym radzicie bo macie już większy staż i może lepszą metodę , pozdrawiam serdecznie
Spartunia te wyniki nie są złe a to co lekarz powiedział to może być całkiem odwrotnie, nie sugerujcie się gadaniem tylko cierpliwie czekajcie na wynik ,wtedy będzie pewne co dalej, lekarze lubią straszyć,pozdrawiam ciebie i tatę, będzie dobrze i musi być dobrze bo nie ma innej opcji
Facingnorth czy ty robiłaś tomograf komputerowy lub rezonans ,ja bym zrobiła i może wtedy było by jasne i dobrze by było zacząć to leczyć szybko, 4 kwietnia jest bardzo daleko,zacznij działać jak najszybciej,nie wiem z jakiego jesteś rejonu ale dziewczyny podają tu adresy dobrych placówek to skorzystaj z tych rad ,pozdrawiam serdecznie